Az egész "Lmbtq propaganda" a fidesz terméke/kreálmánya csak, hogy legyen miről beszélni a valós problémák helyett?
A közpénzből finanszírozott, és évi több száz millárdból működtetett orbáni propagandagépezet zakatol, mert egyébként már '22-ben is bukták volna a választást.
A diktatúrák egyik klasszikus módszere a hatalom megtartása érdekében a folyamatos ellenségkép keresése, és/vagy keeálása.
Rengeteg könyv született már a náci Németország legyőzése óta a diktatúrák sajátosságairól, és külön kutatási témává nőtte ki magát a tudományban is.
What you write is just a big bullshit
Te beszélsz angolul ? Aztaaaaaa..........
Nyomulnak, ahogy csak tudnak. Nem akkor kellene majd észbe kapni, amikor már az óvodákban vannak, mint az USA-ban:
Hát nekem az jön le hogy úgy általában a jobb oldal jobban pörög a témán mint bárki más. Fidesz előtt magyarországon nem igazán volt téma az LMBTQ, kb évente Pride kor feljött és ennyi volt.
Külföldön pedig kb felkapnak extrém eseteket és azzal dobálóznak a jobboldali hírek hogy ezt akarja mindenki.
Én amerikai cégnél dolgozom, nemzetközi csapatban, kb annyit hallok az LGBTQ ról hogy kiküldenek kb 3 e-mailt pride hónapban és ennyi.
Nekem senki se küldött szivárványos e-maileket és senki se zargatott soha semmilyen "propagandával", mindezt úgy hogy van meleg kolegám.
MOn különösen furcsa ez ahhol nem nagyon látsz nyíltan meleg párokat utcán, a legtöbb ember még transz nőt/férfit se látott életében, de a híhett 600 genderű illetők is rejtőzködnek úgy tűnik.
Náluk is megy a propaganda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!