Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az MI szerint : szebbek a...

Az MI szerint : szebbek a konzervatív nők, mint a baloldaliak. Igaza lehet?

Figyelt kérdés

Magam is ezt tapasztaltam : Selmeczi is szebb, mint Lendvai, Kunhalmi

Rácz Zsófi, Szentkirályi is szebb mint Cseh Kata, Donát

[link]

2023. jún. 25. 21:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

Varga Judit, mint konzervatív...? 😃

Vagy Rácz Zsófika, mint konzervatív? Ezek olyan messze vannak a konzervativizmustól, mint Mészáros Lölő az atomfizika PhD-től...

2023. jún. 26. 09:50
 12/23 anonim ***** válasza:
65%
Megfigyelésem szerint inkább az van, hogy a szebb nők valamiért kevésbé ragaszkodnak az elveikhez, mert nekik könnyebb pénzeszsák pasasokat elcsábítaniuk, és ilyenek mostanában főleg a fideszben vannak.
2023. jún. 26. 10:28
 13/23 anonim ***** válasza:
98%
A fiatal egyetemisták nagy része ellenzéki és sok szép van közöttük. Különben semmi összefüggés, a külső genetikától függ és nem politikai véleménytől.
2023. jún. 28. 16:43
 14/23 anonim ***** válasza:
37%
Ha valaki konzervatív, annak a megjelenésében van egy bizonyos fokú visszafogottság, ami nem biztos, hogy szépség, de elegancia. A liberálisok hajlamosabbak a megosztóbb megjelenésre, ami nem mindenkinek tetszik.
2023. jún. 29. 16:20
 15/23 anonim ***** válasza:
6%
Ha a maszoposokat, debil koalíciósokat számítjuk példának, akkor lehet benne igazság.
2023. júl. 1. 22:15
 16/23 anonim ***** válasza:
84%
Ha a szépség ideológia-függő lenne, akkor minden nő egy oldalra állna!!! Ezért a kérdés egy baromság!
2023. júl. 7. 21:15
 17/23 progizo ***** válasza:
46%

Talán azért lehet, mert a konzervatív értékrend szerint a nők legyenek nőiesek, a férfiak meg férfiasak, míg a baloldal felkarol mindenféle devianciát is.

Én meg nem vagyok konzervatív, de férfiként a nőies nőket tartom a legszebbnek, nem azokat, akik férfivá alakítják magukat vagy valami nem-nélküli izévé.

Ja, és Kunhalmi Ágnest a szépek közé sorolom.

2023. júl. 15. 14:34
 18/23 NTBS ***** válasza:
100%
Nem. A szépség egyénfüggő!
2023. júl. 15. 15:54
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Schmidt Mária a legszebb, ugye? Vagy Handó Tünde?
2023. aug. 2. 14:50
 20/23 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem az igaz, hogy jobban adnak a külsejükre.
2023. aug. 2. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!