Az MI szerint : szebbek a konzervatív nők, mint a baloldaliak. Igaza lehet?
Magam is ezt tapasztaltam : Selmeczi is szebb, mint Lendvai, Kunhalmi
Rácz Zsófi, Szentkirályi is szebb mint Cseh Kata, Donát
Attól függ, honnan veszed a képeket:
a fidesz-sajtóban az ellenzéki politikusokról szándékosan olyan képek szoktak megjelenni, melyeken kevésbé néznek ki jól.
Ami a példáidat illeti: Lendvay 76 éves, Selmeczi ötvenvalamennyi, de szerintem az elmúlt 10 évben friss képet nem láttam róla, gyanítom, a sajtóban a régebbiek keringenek.
Rácz Zsófia egy tizessel fiatalabb kb. mint Donáth és Cseh.
A felső sorban a fideszes női politikusok; középen és alul pedig az ellenzékiek:
No comment! :)
8-as: na pont ezt mondtam (7. vagyok), ha picit objektívan nézed (próbáld azért meg), egyértelmű, hogy grimaszolós képet mindenkiről lehet csinálni: ki kell venni azt a kockát egy videóból, ahol épp olyan fejet vág.
Valahogy a fidesz-média csak olyan képet talál az ellenzékiekről, ahol nem mutatnak szépen...
Nézd, találtam neked egy sz*r képet Selmecziről. Ő az az a szupernő szerinted?
Egyébként egy politikusnak nem kell szépnek kell lennie. Ha szép nőt akarok nézni, akkor arra ott a feleségem. :)
Alapvetően kezdjük ott, hogy a Fideszben soha nem szakmai tudásukról híres emberek voltak. Ezért is tart ott az ország, ahol.
Női oldalon láthatóan szintén nem a politikailag kiemelkedőket rakták oda, ahova, hanem csak üres fejű dekoratív babuskákat helyeztek bizonyos pozíciókba.
Nyilván a Fideszes krumpliknak tök mindegy, nézzen ki jól és már álló cerkával mennek a gyárba dolgozni tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!