Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az MI szerint : szebbek a...

Az MI szerint : szebbek a konzervatív nők, mint a baloldaliak. Igaza lehet?

Figyelt kérdés

Magam is ezt tapasztaltam : Selmeczi is szebb, mint Lendvai, Kunhalmi

Rácz Zsófi, Szentkirályi is szebb mint Cseh Kata, Donát

[link]

2023. jún. 25. 21:07
A kérdező szavazást indított:
igaz
talán
nem
48 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
40%
Sok randa nő elégedetlen a világgal, és ezért inkább baloldali lázadó lesz.
2023. jún. 25. 21:09
 2/22 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem van benne igazság. A liberálisak viszont okosabbak, mint a konzervatív nők. Valószínűleg a természet így egyensúlyoz.
2023. jún. 25. 21:27
 3/22 anonim ***** válasza:
43%
Ahogy mondani szokták: "Ép testben ép lélek."
2023. jún. 25. 21:43
 4/22 anonim válasza:
34%
Igen. pl. sztem Varga Judit nagyon szép.
2023. jún. 25. 21:47
 5/22 anonim ***** válasza:
56%
Hát, ha a liberális nő alatt olyat ért, mint Szabó Tímea vagy Papp Réka Kinga, akik alapvetően nem csúnyák, de belülről rohadnak és idegbetegek, akkor igaza van.
2023. jún. 25. 22:00
 6/22 anonim válasza:
26%
Igaz: [link]
2023. jún. 25. 22:04
 7/22 anonim ***** válasza:
90%

Attól függ, honnan veszed a képeket:

a fidesz-sajtóban az ellenzéki politikusokról szándékosan olyan képek szoktak megjelenni, melyeken kevésbé néznek ki jól.

Ami a példáidat illeti: Lendvay 76 éves, Selmeczi ötvenvalamennyi, de szerintem az elmúlt 10 évben friss képet nem láttam róla, gyanítom, a sajtóban a régebbiek keringenek.

Rácz Zsófia egy tizessel fiatalabb kb. mint Donáth és Cseh.

2023. jún. 25. 22:29
 8/22 anonim ***** válasza:
20%

A felső sorban a fideszes női politikusok; középen és alul pedig az ellenzékiek:

[link]

No comment! :)

2023. jún. 25. 23:23
 9/22 anonim ***** válasza:
93%

8-as: na pont ezt mondtam (7. vagyok), ha picit objektívan nézed (próbáld azért meg), egyértelmű, hogy grimaszolós képet mindenkiről lehet csinálni: ki kell venni azt a kockát egy videóból, ahol épp olyan fejet vág.

Valahogy a fidesz-média csak olyan képet talál az ellenzékiekről, ahol nem mutatnak szépen...

Nézd, találtam neked egy sz*r képet Selmecziről. Ő az az a szupernő szerinted?

[link]

Egyébként egy politikusnak nem kell szépnek kell lennie. Ha szép nőt akarok nézni, akkor arra ott a feleségem. :)

2023. jún. 25. 23:31
 10/22 anonim ***** válasza:
79%

Alapvetően kezdjük ott, hogy a Fideszben soha nem szakmai tudásukról híres emberek voltak. Ezért is tart ott az ország, ahol.

Női oldalon láthatóan szintén nem a politikailag kiemelkedőket rakták oda, ahova, hanem csak üres fejű dekoratív babuskákat helyeztek bizonyos pozíciókba.

Nyilván a Fideszes krumpliknak tök mindegy, nézzen ki jól és már álló cerkával mennek a gyárba dolgozni tovább.

2023. jún. 26. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!