Fideszesek, szoktatok Orbán Viktort és a Fideszt támogató érdekes mémeket nézegetni? Ha igen miért?
30. Na ITT a bizonyíték, hogy nem is vagytok olyan elfogadóak:)
Vallási tolerancia a liberálisoknál? Tudod ki hiszi ezt el ezek után xDDDDDD
Senki mellett jobb, mint velük! Nézd meg ki honnan jött? Komcsi, Soros is azért támogatta anno Orbánt, de Pál megfordult, ergo:kifordult magából, mondta egy Röpke interjúban Soros. Nem érdekelte sosem a magyar nép, utálta elképesztően már akkor is, és szándéka azóta sem változott. Kinyírni a magyar népet, és tömni saját zsebét!
31 ott az bizonyíték az intelligencia hányadosod mellett. Pont ott.
Leirtam te gyökszi, hogy abban hiszel, amiben szeretnél. Vagy olyasmi elfogadásra gondolsz, mint amikor máglyán égettétek meg, aki cáfolta a hazugságaitokat? Lehet kéne egy szektás nyomorult - normális ember fordító szótár hozzád
35. Nekem elég, hogy nem mennek transzok az óvodába a gyerekhez, hanem a gyerek kussban megy a templomba vasárnaponként.
Tényleg, neked hogy esik, hogy nem torzíthatjátok el a gyerekeket?
39 nem tudom, te abban a filmben milyen szerepet vállaltál, gyanítom semmilyet, így nem teljesen értem, miben merül ki a "mi".
Másrészt az a hulladék, inkább lehányt szarnak nevezhetö valami adó forintokból készült, amiben bizony a mi pénzünk is benne van, amit olyan lelkesen szór el a dilettáns szektád baromságokra, hogy a hozzád hasonló igénytelen csöcselék tapsikoljon a semmin. Jellemzö bolsi színvonal. 💩🐑🍊🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!