Fideszesek, mi a véleményetek arról, hogy a telefonlehallgatásos ügyről a fideszt támogató média nem ír semmit?
Figyelt kérdés
Legalábbis én egy gyors kereséssel nem találtam cikket egyik fideszlapon sem:
Ha ti találtok ilyen cikket, akkor linkeljétek.
Ha nem, akkor mit gondoltok arról, hogy a fideszmédiából kevésbé lehet tájékozódni, mert egyszerűen elhallgatnak ügyeket, ha az politikailag kényelmetlen?
2021. júl. 19. 06:48
1/22 anonim válasza:
Suttogj es akkor nem tudnak lehallgatni :)))
2/22 anonim válasza:
Ez meglepő?
Alternatív valóságban élnek a fideszesek.
Nem olvassák/nézik a sorosista lipsi szennymédiát.
3/22 A kérdező kommentje:
2: nekem meglepő, csak érdekel, hogy mit gondolnak arról, hogy a médiájuk szimplán agyonhallgat ügyeket, ezért ha csak arra hagyatkoznak, akkor nem is értesülnek dolgokról
2021. júl. 19. 07:10
4/22 A kérdező kommentje:
nekem nem meglepő
2021. júl. 19. 07:10
5/22 anonim válasza:
6/22 A kérdező kommentje:
5: egy neves világlapok által is lehozott hírt szimplán lesöpörnek azzal, hogy összeesküvés elmélet? Persze hol vannak azok egy PS-hez képest?
2021. júl. 19. 07:15
8/22 anonim válasza:
Kedves kérdező, és arról mi a véleményed, hogy az ellenzék a fidesszel egyetértésben bármiféle egyeztetés vagy tájékoztatás nélkül aláírta a teljes és automatizált megfigyelésünkről/lehallgatásunkról születő törvényt? És egyetlen médium hozott le erről egy cikket?
9/22 A kérdező kommentje:
8: ha tényleg nem hozták le, akkor felháborító, mint minden eset, amikor fontos hírt ellhallgatnak
2021. júl. 19. 08:00
10/22 anonim válasza:
A fidelitas kanabisz termelése sem üti meg a lakaj média ingerkuszobet. Kíváncsi lennekha egy ellenzéki szervezetnél találnak drogot mi történt volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!