Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobban támogatnád a melegeket,...

Jobban támogatnád a melegeket, ha ez nem járna azzal, hogy támogatod a többi "szépségét"?

Figyelt kérdés

2021. júl. 5. 21:43
A kérdező szavazást indított:
támogatom az LMB-t, de megvetem a TQ+-t
Megvetem az LMB-t, de támogatom a TQ+-t
Támogatom az egész LMBTQ+-t
Megvetem az egész LMBTQ+-t
52 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Mit kéne a támogatni a melegeken? Menjek oda is veregessem a vállát bíztatva, hogy "vazelinnal kevésbé fog fájni."?
2021. júl. 5. 21:46
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Én támogatom a melegházasság legalizálását például. Viszont ha egy szülő beöltözteti ellenkező neműnek a gyerekét, kirakja a médiába, azt megvetem. Most megyek egyetemre szociálpedagógiát tanulni. Az ilyenektől mosollyal a képemen venném el a gyerekét, tudván, hogy megmentettem. Egyébként a transzokkal sincs bajom, ha maguktól döntöttek így.
2021. júl. 5. 21:51
 3/12 anonim ***** válasza:
53%
Már kezdek belekavarodni ebbe az egész LMBTQXYZABCDE sz#rságba. Aki meleg azt elfogadom, de a négy fal között csinálja ha kérhetem.
2021. júl. 5. 21:51
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell támogatnia melegeket, szerintem ők csak azt szeretnék ha békén hagynák őket
2021. júl. 5. 22:08
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
4. Ezerszer jobban járnának, ha a lobby es a politika nem belőlük akarna politikai tőkét csinálni, DE el a kezekkel a gyerekektől.
2021. júl. 5. 22:55
 6/12 A kérdező kommentje:

5: semmi bajom azzal, ha a gyerekek a suliban megismerkednek az LGB-vel.

De a többi elmebajjal (TQ, genderológia) hagyják őket békén

2021. júl. 5. 23:00
 7/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem hiszem, hogy a suliban felvilágosítás során ismerkednek meg a gyerekek az LGB-vel.

Én még arra is emlékszem hogyan volt. Fürdőszobában befújtam magam anyám egyik parfümjével fürdés után, voltam vagy 9-10 éves. Anyám meg mondta, hogy ilyet ne csináljak, mert ez női parfüm és azt hiszik majd, hogy bzi vagyok. Megkérdeztem, hogy az mit jelent pontosan. Hallottam már korábban szitokszóként, de azt hittem kb azzal egyenértékű, hogy hülye. És akkor anyám elmondta, hogy azok a fiúk, akik a lányok helyett a fiúkat szeretik.

Másik alkalommal apámmal és a haverjaival horgászni voltunk. Ittak, és hülyéskedtek, egymást ugratták, párszor azt mondták egymásra, hogy köcsög. Én megkérdeztem apámat, hogy mit jelent az, hogy "köcsög". Apám azt mondta: "Fiam, ha börtönbe kerülsz megtudod." Elkezdtek nagyon röhögni, én meg nem értettem. Megkérdeztem anyámat, elmondtam, hogy apám mit mondott. Lett belőle veszekedés utána. :D

2021. júl. 5. 23:11
 8/12 anonim ***** válasza:
55%
7. És ez így van helyén. Ezt a szülőnek kell elmagyaráznia otthon, nem egy kitudja honnan finanszírozott, kétes hírű, civil szervezet "szakértő" transzvesztitájának, mint ahogy ez mostanában nyugaton dívik és főleg nem óvodásoknak.
2021. júl. 5. 23:21
 9/12 anonim ***** válasza:
59%
7-8 szebben le se írhattam volna!
2021. júl. 6. 13:55
 10/12 anonim ***** válasza:
96%

#8 Csak ugyebár rengeteg szülő nem magyaráz el ilyesmiket és egyéb szexualitással kapcsolatos dolgokat, ezért van rá szükség az iskolában.

Nekem például kínosabb lenne a szexuális felvilágosítás a szüleimtől mint valaki tök idegentől. Nyilván igen, annak aki felvilágosít képzettnek kell lennie, de annak hogy valaki képzett-e semmi köze ahhoz, hogy valaki transz, meleg vagy heteró.

Sőt szerintem például a transzszexualitásról a szülők mérföldekkel kevesebbet tudnak, mint egy transz.

2021. júl. 6. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!