Fideszesek, mi a véleményetek arról, hogy a telefonlehallgatásos ügyről a fideszt támogató média nem ír semmit?
Legalábbis én egy gyors kereséssel nem találtam cikket egyik fideszlapon sem:
Ha ti találtok ilyen cikket, akkor linkeljétek.
Ha nem, akkor mit gondoltok arról, hogy a fideszmédiából kevésbé lehet tájékozódni, mert egyszerűen elhallgatnak ügyeket, ha az politikailag kényelmetlen?
A vadpajtások egy szóval sem cáfolta a tényállásokat, az első cikkben csak mismásol, a másodikban "hát lehet hogy nem" alapon próbálja elkenni a dolgokat.
A pestisrácok cikke sem cáfol semmit, csupán azt mondja, hogy "állítólag megtalálták a készüléken a kémszoftver bevetésének jeleit. Hogy ehhez a történethez mi köze van a kormánynak, na, az már a konteó része a dolognak. "
Mivel az izraeli fejlesztőcég csak és kizárólag kormányoknak és állami szervezeteknek értékesíti a szoftvert, és mivel a program a 2017-es/2018-as izareli-magyar találkozók után jelent meg az országban, szerintem ebből elég egyértelmű, hogy ki volt a megfigyelő. Ezeket persze sem a pestisrácok, sem a vadpajtások nem írja le.
16:
Pl. Izrael nem hallgathatta le őket? Vagy valamilyen ország, pl. az USA? Ők nagyon szeretnek hallgatózni, az egész világot lehallgatják az NSA-ban...
Azok, akiknek eddig a telefonján megtalálták a kémprogramot, nemzetközi szinten nem túl jelentős alakok. Panyi Szabolcs, a Direkt36 főszerkesztője, meg az a CEU-s diák, akit egy kormányellenes tüntetés alkalmával vittek be kihallgatni, ezek igen-igen kishalak ahhoz, hogy Izrael vagy az USA foglalkozzon velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!