Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Indokolt lenne bevezetni egy...

Indokolt lenne bevezetni egy átfogó alkalmassági vizsgálatot a pedagógusokra nézve kiküszöbölendő a káros szexuális hajlamot?

Figyelt kérdés

Nem gondoltam volna, hogy a Krudys LMBTQ-s tanár ügye végül ilyen kérdések feltevésében fog végződni a kormány részéről, de tény, hogy a "fideszes" HirTV-én ez volt a hét szavazása vasárnap. Ami azt jelenti komolyan foglalkozhat a kormány ennek megfontolásával. Nem is beszélve Orbán parlamenti felszólalására a minap

Tény, hogy Bite Zsolt állandó Médiaszakkörön ismerkedett az iskola gyerekeivel és 11-13 évesekkel is volt viszonya. Ő maga mondta. Nem csak az az efebofil kapcsolat volt a bűne, hanem mint utólag kiderült több szülői panasz volt tevékenységére évek óta. Etika órán a homoszexualitásról beszélt stb stb....

* * *

Úgy egy hete több ilyen tanár-diák viszony is lelepleződött, amiben bizony volt hogy a szülő ajánlotta ezt fel a pedagógusnak és itt nem asszisztensekről beszélek. Egy átlag szülőben mindezek után joggal merülhet fel egy pedagógus alkalmassági vizsgálat bevezetésének ötlete. Nem is tudom, mondjuk hazugságvizsgálóhoz hasonló elektródák a tanáron leleplezik azok hajlamait, ha olyan tartalmat vetítenek neki pl nem is tudom ilyenekre gondolok nem olyanra, hogy ő maga erősítse meg verbálisan, hogy vele minden rendben. Mit gondoltok erről?

2023. febr. 28. 18:15
A kérdező szavazást indított:
igen. Jó lenne
csak akikre van szülői panasz
nem. Etikátlan a pedagógusokra nézve
21 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Azt nem tudom, de az oktatásra való alkalmasságot lehet hogy vizsgálni kellene.
2023. febr. 28. 18:17
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Vizsgálják kedves egyes. Csak olyan helyen vizsgálják, aminek a környékére nem engednek téged. Úgy hivják, hogy Egyetem.
2023. febr. 28. 18:22
 3/14 anonim ***** válasza:
38%
Kedves kettes akkor nem jól vizsgálják az egyetemeken.
2023. febr. 28. 18:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán ott kéne kezdeni, hogy normális fizetés és megbecsülés jusson a tanároknak, akkor talán nem lenen elöregedve az a réteg aki ér valamit. És talán több fiatal vállalná fel aki tényleg oktatni akar: és nem vennének fel akárkit emberhiány miatt. Hulladék emberek, pedofilok meg mindenütt vannak. Én a politikusoknál vezetném be az alkalmassági vizsgálatot, hogy a hazug, prostizós, álszent tolvajok ne kerülhessenek a parlamentbe.
2023. febr. 28. 18:24
 5/14 anonim ***** válasza:
43%
Nem az életkoron múlik ki milyen pedagógus.
2023. febr. 28. 18:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem az életkoron múlik. De tudod amikor a tanárok nagy része nyugdíj közeli és már most sincs sok tanár akkor az nem vett túl jó fényt a jövőre.
2023. febr. 28. 18:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt a vizsgálatot és az 1. javaslatát a politikusok esetén kéne először is bevezetni.

Majd ha ők rendesen végzik a munkájukat és nem csinálnak semmi olyan kirívóan botrányos dolgot azért a hatalmas fizetésért akkor majd beszélhetünk a többiekről is.

2023. febr. 28. 18:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Azt nem tudom, de az oktatásra való alkalmasságot lehet hogy vizsgálni kellene."

Erre van a ped rendszer. Amikor is kötelezően portfóliót kell írni és be kell mutatnod, hogy te milyen jó tanár vagy. Mindezt azok után, hogy egyszer már lényegében végig csináltál hasonlót azért, hogy megszerezd a diplomád, tehát ez a diploma csak azt jelenti ilyen szempontból, hogy esélyt kapsz. Melyik másik diploma esetén kell megint lényegében lediplomázni?

Az egészben pedig az a legjobb, hogy mindezt azért, hogy minimálisan emelkedjen a fizetésed (SZINTE SEMMINYIRE) és közben a MUNKA JELENTŐSEN NÖVEKEDJEN.

A szexuális dolgokra, pedig ha nem ilyen elfogult provokatív módon próbálnánk ezt csinálni akkor mindenkire be kéne vezetni aki gyerekekkel foglalkozik, köztük papokra is és azokra is akik körében nagyobb az ilyen bűncselekmény esélye mint a politikusok esetében.

2023. febr. 28. 18:55
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
A papokra nem kellene ilyen?
2023. febr. 28. 19:36
 10/14 anonim ***** válasza:
33%
Egyék meg amit főztek:) én erre már csak ennyit tudok mondani. Normális emberek lépnek a szakmából
2023. febr. 28. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!