Az MSZP és az SZDSZ, amikor hatalmon volt, milyen eredményeket ért el a szegény emberek megsegítésében, felemelésében?
"Mohácsi Vikikével"
Viki😁
Emlékszem, amikor Cozmát összeszurkálták, aztán letudta azzal, hogy biztos cigányozott 🤣🤣
És ezek után kapott mindenféle Ghandi díjat 😁😁😁
Lehet itt orbánozni, de ezek....
Orbán kismiska hozzájuk képest.
"Emlékszem, amikor Cozmát összeszurkálták, aztán letudta azzal, hogy biztos cigányozott"
Ja és hozzátette, hogy a büdös magyarok milyen kirekesztőek és fajgyűlölők és magunknak köszönhetjük hogy kirabolnak minket, több segélyt kellene adni, mindezt a déli hírekben. A régi szép idők...
Tisztelt ellenzéki honfitársak.
A ti véleményetekre is kíváncsi vagyok! Ennél több véleményre. Kiváltképpen hogyha olyan személy írja azt, aki sokat tud az egykori MSZP-SZDSZ kormányról! Szóval nem csak hallomásai vannak, felületes infói, meg pletykái...
Kedves #28-as, én nem tudom, hogy te melyik válaszoló voltál. :D
Na de én csak arra utaltam, hogy az történelemben jártas ellenzéki válaszolóktól olyan válaszokat város első sorban, ami megalapozott. Nem csak olyanokat, hogy úgy gondolom..., meg valószínűleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!