Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szegény Orbán Viktor tényleg...

Szegény Orbán Viktor tényleg két hónap és börtönbe megy?

Figyelt kérdés
Olyan nehéz elhinni, hogy képes lenne erre az ellenzék most akármit is követett el tökmindegy.
2022. febr. 5. 20:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
Sajnos nem megy, mivel a betegségei miatt az ilyen embert csak kényszergyógykezelésre lehet ítélni.
2022. febr. 5. 20:27
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Reálisan nézve, ha lesz is kormányváltás nagyon nehéz elhinni, hogy börtönbe kerülne, sőt szerintem kizárt. Max pár kismiskát elkaszálnak, leülnek 1-2 évet és ennyi. Nem számítok komoly elszámoltatásra.
2022. febr. 5. 20:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Polt petya marad a főügyész választások után is vagy 6-8 évig.
2022. febr. 5. 20:33
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
Viki elnökasszonyunk böribe menne biztos hogy lukas lenne pár helyen a rabruhája.. csak időspórolás miatt.
2022. febr. 5. 20:37
 5/16 anonim ***** válasza:
60%
Max meglátogatja Bigét meg Cseh Katkát, akik ott csücsülnek... XD
2022. febr. 5. 20:39
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Pont annyira megy amennyire Gyurcsány ment. Az elszámoltatás egy jól hangzó ígéret, de eddig senki sem tartotta be
2022. febr. 5. 20:39
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Elszámoltatandó emberektől nevárjuk el, hogy elszámoltatnak. Ez most másképp lesz.
2022. febr. 5. 20:41
 8/16 anonim ***** válasza:
65%

Nem reális az az elképzelés, hogy kormányváltás lesz.

Elég csak szétnézni a Facebookon hány ember gyűlöli MZP-t. A Facebook jó mérvadó mert az ország 70%-a használja.

Ebből megint közel kétharmad lesz és inkább maximum annyi a realitás, hogy mi lesz ha nem lesz kétharmad a Fidesznek (egyébként nyilván mi lenne... Semmi...)

2022. febr. 5. 20:47
 9/16 anonim ***** válasza:
20%
A facebook a realitás? További szép álmokat.
2022. febr. 5. 20:49
 10/16 anonim ***** válasza:
70%

#9 Mivel az emberek ott fejtik ki a véleményüket így tulajdonképpen valódi képet kapunk a helyzetről.

Nem szeretik az emberek mert sok az egybites kommentelő és ezt megértem de ezek az egybites kommentelők mind szavazni fognak és nem kérdés kire.

Egyébként én nem vagyok Fidesz szavazó

(8-as voltam)

2022. febr. 5. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!