Melyik pártnak drukkolsz éppen?
Na igen. Én meg azt szeretném, ha nem a követendő példák után mennénk folyton, hanem végre valamit magunktól is csinálnánk.
Szóval te inkább szavazol egy olyan pártra, amely semmit nem tesz, még csak nem is ígér semmit. Végül is ez is egy nézőpont, bár akkor már kényelmesebb volna otthon maradni.
Annak, amelyikre szavaztam, illetve inkább kíváncsi vagyok, mert úgy hallottam még egy órával ezelőtt, hogy nagyon alacsony a részvétel országos szinten, és ha nem lenne elegendő, jó pofon lenne a pártoknak az eddigi munkájukra válaszként (a szüleim életükben először nem mentek el szavazni pl. mert elegük van).
Amúgy az LMP-ben én speciel csalódtam, és nem újságok alapján, hanem személyesen tőlük szereztem tudomást valamiről, ami nekem nagyon ellenszenves olyan tekintetben, hogy nem határolódtak el, sőt hasonultak az eddigi hazudozókkal. Kösz, nem kérek belőlük.
Tényleg a Jobbiknál most a legnagyobb a tét. Kíváncsi vagyok, hogy nyernek-e fontos önkormányzatokat (mondjuk legalább kisváros). Ez azért érdekes, mert akkor kicsiben megmutathatják, hogy tudnak kormányozni, és az országos politikába a helyben megerősödésen keresztül vinne az út.
A Jobbikkal szemben az LMP Budapesten kívül sehol nincs jelen, listát állítani is csak egy-két megyében tudtak. A volt SZDSZ-es szavazótábor tudja őket csak életben tartani ideig-óráig.
"Dúró Dóra jellemezte a legjobban"
TúróTorta egy naív, nacionalizmusra betanított gynoid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!