Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik pártnak drukkolsz éppen?

Melyik pártnak drukkolsz éppen?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 18:45
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Én az LMP-nek!
2010. okt. 3. 18:45
 2/34 anonim ***** válasza:
70%
Éppen? Holnap már munkáspárti leszel? :) Én már elég régóta jobbikos vagyok, és nem is tervezem, hogy váltsak. Persze, ha okot adnának arra, hogy kiábránduljak belőlük, az már más tészta volna.
2010. okt. 3. 18:48
 3/34 anonim ***** válasza:
55%

Itthon ülök a TV előtt, figyelek minden egyes kis hírmorzsára, ami csak eljuthat hozzám.

Kezemben pattogatott kukorica, a szoba fel van díszítve azokkal a lufikkal, amik a család által annyira imádott párt színeiben pompáznak.

Közben mindannyian majd' bepisilünk, annyira izgulunk, hogy vajon a mi pártunk fog győzni a választásokon.

2010. okt. 3. 18:48
 4/34 A kérdező kommentje:
Úgy értem, az éppent, hogy ezen az estén, mert mindjárt jönnek a szavazás eredményei
2010. okt. 3. 18:49
 5/34 anonim ***** válasza:
79%
én jelöltnek drukkolok nem egy pártnak
2010. okt. 3. 18:50
 6/34 anonim ***** válasza:
65%
Jobbiknak.
2010. okt. 3. 18:56
 7/34 anonim ***** válasza:
82%

De én ma este is annak a pártnak szurkolok, amelynek eddig :D

Egyébként mit lehet az LMP-ben annyira szeretni? Tiszteletben tartom mások pártállását, véleményét, akkor is, ha nem egyezik az enyémmel. De az LMP tulajdonképpen semmilyen problémára nem kínál megoldást, még szavakban sem. És nem, nem csupán az "élősködés" különböző formáira gondolok, mielőtt jobbikosként ezzel vádolnál :) Az LMP-nek (szerintem - javíts ki, ha nem) az egyetlen jónak mondható tulajdonsága, hogy új. Hogy nem volt benne az eddigi mutyikban. De ez a Jobbikban is megvan.

2010. okt. 3. 18:57
 8/34 A kérdező kommentje:

Én azért támogatom az LMP-t mert

1. Hidegen hagynak a rendszerváltó pártok 20 év semmittevés után

2. A Jobbik túl szélsőséges és keletbarát számomra

3. Liberális, nyugatbarát, ateista, demokrata vagyok, aki szeretné, ha Magyarország számára a követendő példa a Nyugat, nempedig a Kelet lenne

2010. okt. 3. 19:00
 9/34 anonim ***** válasza:
57%
Én kettőnek drukkolok, egyik az NYKP-HM, másik az NSDAP.
2010. okt. 3. 19:04
 10/34 anonim ***** válasza:
10%
Te vagy az, 37-es? :D
2010. okt. 3. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!