Mi ez az elharapódzó Fidesz-ellenesség itt a gyakorin?
Figyelt kérdés
Régebben nem voltak ennyire lepontozva a Fidesszel szimpatizáló válaszok. Mi történt?2022. dec. 17. 15:54
A kérdező szavazást indított:
Igen, én is érzékelem ezt
Szerintem tévedsz
26 szavazat
1/28 anonim válasza:
Sztem most is csak azok vannak a végletekig lepontozva, akik a propaganda bullshitet tolják.
2/28 anonim válasza:
Üdv a valóságban.
A 3 millió fidesszavazó nagyon nem fedi le az egész társadalmat.
3/28 anonim válasza:
3:Nem vagyok Fideszes, de ez szerintem azért van, mert a vidéki embereknek jobb dolguk is akad, mint hogy ilyen oldalakon töltsék az unalmas perceiket
5/28 anonim válasza:
@16:05
..és a vidéki emberek szavaznak csak a fideszre, vagy mi itt az összefüggés?
7/28 anonim válasza:
Szóval azért van alul reprezentálva a kormánypárti vélemény ezen az oldalon, mert azok az emberek mind a tanyán laknak, ahol egész nap fát vágnak hogy ne fagyjanak halálra éjszaka és legyen tüzelő, meg a jószágokat almozzák egész nap. Ezért nincs idejük gyakorizni. Azért bevallhatjuk hogy ez jó nagy butaság.
8/28 anonim válasza:
7:Nagyon ferdítessz.Szerinted csak tanyák vannak Budapesten kívül.És nem azért nem gyakoriznak, mert halálra fagynak, hanem azért,mert nem lusta puha p***ök.
9/28 anonim válasza:
Amikor még ellenzékben volt a Fidesz, igen nagy volt a pofájuk, hogy szar a kormány és nem tud válságot kezelni.
Most kiderült, hogy a Fidesz se tud válságot kezelni :D
10/28 anonim válasza:
Vagy talán azért nem gyakoriznak mert a fideszesek írni olvasni se tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!