Az amcsi sorozatokban miért van annyi érzékenyítés és heteró fehér férfi ellenesség manapság?
Pl. érdemes megfigyelni, hogy a rosszfiú főgenya az mindig csakis heteró fehér férfi lehet, a feketék pedig jóformán mindig jófej, segítőkész laza csávóknak vannak bemutatva. A The Walking Dead-ben is az összes főellenség fehér férfi volt, de a feketék csak a jó megestesítői, ők azok akik mindig segítenek másokon és csupa derű, mulatság az életük.
Engem csak az érdekelne, hogy mi ezzel a cél, hogy a heteró fehér férfi egyre nagyobb ellenségnek van kezelve?
Ajánlom kérdező, Julius Andan: a Világ a színfalak mögött című olvasmányát.
Youtube-on is fent van hangoskönyv formájában.
#1 voltam
#6, ez manapság már elképzelhetetlen hogy így legyen.
#1,3,5 voltam.
6-os.
Ezek régebbiek. A kérdés az újabbakról szólt.
Amugy erre a kérdésre egyszerű válasz van: BLM.
Annyira szánalmasak már ezek a fehérhisztik. Legalább ne írkálnál ökörségeket, szimplán hazugságokat hordasz össze.
Honnan szeded a fenti hazugságaid? Egy csomó olyan film van, ahol fekete a főgonosz, miért hazudsz? Attól, hogy több olyan film lett, amelyben nem csak fehérek szerepelnek általában jófiúként még nem lesz kevesebb jogod. Álszentség némi felsőbbrendűség érzéssel level 99.
MDaniel98!
A kommentjeid alapján eddig azt hittem te az értelmesek táborát erősíted. Úgy látszik tévedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!