Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Meglesz a Pedagógus béremelés,...

Meglesz a Pedagógus béremelés, megjött a pénz Brüsszelből. Leállnak a tüntetésekkel?

Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 15:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem jött még meg a pénz Brüsszelből
2022. dec. 13. 15:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy tudom hogy csak jövőre kapjuk meg,talán.
2022. dec. 13. 15:26
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a pénz miatt tünetnek úgy tudom.
2022. dec. 13. 15:27
 4/16 A kérdező kommentje:

Nekem is hihetetlen, de Orbán Viktor valahogy kipréselte Brüsszelből a pénzt. Már aláírták. Hivatalosan még megérkezett meg. Igazad van az EU-nál nem lehet tudni utólag mit ügyeskednek majd össze, de :

"Navracsics Tibor elmondta, hogy konkrét időpontja nincs a partnerségi megállapodás aláírásának. Gulyás Gergely hozzátette, hogy az összes operatív program tekintetében megállapodás van, az technikai kérdés, hogy mikor írják alá. A kérdés az, hogy lesz-e további olyan feltétel, amely a pedagógusbéreket érinti, de ez napokon belül ki fog derülni.

A béremelés egy része uniós forrásokból történik majd, másik része pedig a magyar költségvetésből a következő évek során lépcsőzetesen. [link]

2022. dec. 13. 15:29
 5/16 anonim ***** válasza:
53%

Külföldről finanszírozott belügyekkel csak akkor van baja a Fityesznek, ha a baloldal van benne?

Milyen érdekes, jajj de érdekes :)))

2022. dec. 13. 15:29
 6/16 A kérdező kommentje:
Gondolom így akkor jut 3*10%. Jövőre 10%, 2024-re további 10%. Végül pedig 2025 is még 10%. Ez teljesen jó! lhet örülni
2022. dec. 13. 15:30
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
Nyilván ha itt a pénz oda kell adni a pedagógusoknak.
2022. dec. 13. 15:31
 8/16 anonim ***** válasza:
40%
Mivel ezek politikailag motivált akciók, nem valódi bértüntetések, nem hinném. Inkább kifulladnak, mint hivatalosan leállnának.
2022. dec. 13. 15:31
 9/16 A kérdező kommentje:
Én még semmilyen köszönetet nem is olvastam a pedaógus szakszervezeti oldalakon
2022. dec. 13. 15:33
 10/16 anonim ***** válasza:
91%

Majd ha a kormány teljesíti a követeléseket legalább részben, akkor vége lesz at üntetéseknek.

Jelenleg egyelőre kilátásban sincs, hogy részben teljesítsen bármit. Még a bérezéssel kapcsolatos kvöetelést sem, hisz a pedagógusok dinamikus, versenkyépes fizut követelnek, a kormánynak meg tervben sincs ilyesmit csinálni. A többi követelést meg szóra sem méltatja.

Szóval a tüntetések maradnak.

2022. dec. 13. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!