Ez lehet az analógia a rubelfideszesekre/jobbantakra?
Figyelt kérdés
Az álmagyarérdek szerepêben egy srác,akinek nagy a szája,de 4 évente a többség nem támogatja a diákelnök választáson, mégis lefizetve a környezetét, rátelepül a környezetére. Ám nem tanul a hibáiból és még 3x leégeti magát. Ahelyett hogy intellektussal próbálna harcolni,csak a frusztráció ês a gyerekes dac okozta primitívséggel próbál operálni.2022. dec. 10. 12:31
1/4 anonim válasza:
Szánalmas próbálkozás, copy-paste huszár!
"jobbant" 😂😂😂
2/4 anonim válasza:
Ne bántsd a jobboldaliakat. Lehetek én attól rendes ber, hogy konzervatív vagyok és nem fidesznyik vagy migatyánk szavazó.
A fibbant szerintem jobban is hangzik.
3/4 anonim válasza:
Mért hívod a fiddereket rubelfideszeseknek, mikor az Eu legnagyobb talpnyalói? Inkább illene rájuk az eurófidder kifejezés.
4/4 MDaniel98 válasza:
De szeretem ezeket a hülye ovis szintű beceneveket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!