Gulyás Gergely miért kamuzott ekkorát?
Figyelt kérdés
Éppen most azt nyilatkozta, hogy a szankciók miatt vezették be az ársapkát.
Ennyire verébnek nézik az embereket? Tavaly november közepén hol volt még háború pláne szankció?😅
2022. dec. 6. 23:16
1/14 anonim válasza:
A híveket nem érdekli, 1-2 hónapokra emlékeznek vissza, meg 2010 előttre 🤣
2/14 anonim válasza:
Először azt hittem én hülyültem meg és vadul számolgatni kezdtem a hónapokat... De nem, tényleg ekkora baromságokat hordanak össze a kormányinfókon :D
3/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem mondott olyat, hogy a szankciók miatt vezették be az ársapkát.
4/14 A kérdező kommentje:
De már a Viktor is mondta ezt kb 1 hónapja. Mondjuk úgy néz ki akit verébnek néznek a többség veréb is.
2022. dec. 6. 23:31
5/14 A kérdező kommentje:
#3 Holnap tessék visszahallgatni, makd segítek...
2022. dec. 6. 23:32
6/14 anonim válasza:
"Egyáltalán nem mondott olyat"
Annyira mondott, hogy az egyik sajtós még külön rá is kérdezett, ekkor javította magát Gulyás arra, hogy valójában a covid utóhatásai lehettek a felelősek az árrobanásért az árstop bevezetésének idejében, de a fenntartását már jelentősen indokolták a szankciók.
7/14 anonim válasza:
Rubel Viktor is pár hete azt nyilatkozta, hogy az ársapkát a szankciók miatt kellett feltenni, holott még háború sem volt, mikor nálunk már akkora volt az infláció, hogy kénytelen volt mindent ársapizni. :D
8/14 anonim válasza:
Teljesen belezavarodtak már a saját hazugságaikba.
9/14 anonim válasza:
8-as Ők pontosan tisztában vannak az eseményekkel szerintem, pusztán h*lyének akarják nézni az embereket.
10/14 anonim válasza:
legtöbb ember fogalomzavarban van, az se tudják hogy mi az a szankció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!