Miért jó hogy megszűnt a benzinársapka?
Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 22:48
1/20 anonim válasza:
1. Lesz benzin és bemehetek a munkahelyemre, mert ma sem értem be, mivel nem kaptam benzint.
2. Jó érzés látni a rezsim szánalmas agóniáját. :D
2/20 anonim válasza:
lesz üzemanyag. Ezért jó. előtte jó pár hónapig tudtuk még élvezni a csökkentett árat, azért az is óriási segítség volt, akárki akármit is mond
4/20 anonim válasza:
A drága benzin ára minden termékben és szolgáltatásban meg fog jelenni, amit a kormány nem fog tudni megakadályozni, és ebbe végre bele is fognak bukni.
5/20 anonim válasza:
Ne zavarjon utolso h nem maganszemelyeknek mar honapok ota nincs arsapka...
Amugy ahogy fentebb irtak nem lesz hiany, az euro forint arfolyam stablizalodni fog.
Visszabb lepunk a kommunizmusbol.
Remelem a tobbi arsapka is kikerul mert unom h csirkemellet se kapni.
6/20 anonim válasza:
Már vártam mikor veszik le. Erre lehetett számítani, hogy bármikor visszamondhatják. Eddig élvezhettük...
7/20 anonim válasza:
4: cégeknek eddig sem volt ársapka
8/20 anonim válasza:
Mert még mindig jobb a drága benzin, mint az, hogy egyáltalán nincs semennyi.
#4 A cégeknek eddig is teljes áron adták a benzint. Ezért is drágult minden többek közt,és sajnos ezután is fog.
9/20 anonim válasza:
A költségvetés ÁFA bevételi pontja lájkolja az üzemanyagárstop kivezetését :D
10/20 A kérdező kommentje:
Igen… nem is értem miért örül jobb oldalitól kezdve baloldaliig a benzinársapka megszűnése miatt
De érdemi választ egyenlőre nem kaptam
2022. dec. 6. 23:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!