Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van valami hátsó szándéka a...

Van valami hátsó szándéka a kormánynak a népszámlálás céljából?Mi szüksége van erre a kormánynak?

Figyelt kérdés
Tegnap este nálam járt.Adatokat kellett kiadnom.
2022. nov. 3. 11:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Anyu ma mondta, hogy volt nála egy illető, de csak 8-10 kérdést tett fel a lakással kapcsolatban, és kész. Mondtam anyunak, hogy 32 kérdést kellett volna feltennie – mondjuk ebből 8-ra a válaszadás önkéntes. Direkt rákérdeztem, hogy vallással kapcsolatos kérdést tett-e fel, és azt felelte, hogy nem. Ez elég furcsa. Most ezeket alapból kihagyta, vagy kitölti önállóan? Ez egy megyszékhelyen történt.
2022. nov. 6. 17:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Valszleg anyukád memóriája nem tökéletes.
2022. nov. 6. 20:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Ma volt nála. Még csodálkozott is, hogy csak ennyi volt az egész.
2022. nov. 6. 21:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az van, hogy a kérdező sem volt túl lelkes, nem akart feleslegesen faggatózni, és azokat a kérdéseket, ahol önkéntes volt a megadás, fel se tette, hogy gyorsabban menjen, mert lakásra és személyre kapja a lóvét, nem a válaszokra, de a sok extra válasszal megy az idő, de a pénz nem jön, magyarul nem éri meg, ő is fárad, meg sok helyen csak konfliktust szül az indiszkrét kérdés.
2022. nov. 7. 01:19
 15/15 anonim ***** válasza:
A lakásra vonatkozóan csak pár kérdés van. A nagyobbik része a személyes kérdéssor. Ha a pár önkéntest ki is hagyja, akkor is ott az iskolázottságra, munkahelyekre, korábbi lakhelyre, digitális kompetenciákra vonatkozó kérdések.
2022. nov. 7. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!