Van valami hátsó szándéka a kormánynak a népszámlálás céljából?Mi szüksége van erre a kormánynak?
x évente ugyanezeket a kérdéseket teszik fel kormánytól függetlenül. Nemzetközi akármi ez. Persze ez nem jelenti azt, hogy az Orbán-kormány ezzel ne élhetne úgy vissza, ahogy tud, ha tud.
Belőlük mindent kinézek.
#2 ez gyenge volt. Nyilván nem a kormány járt, viszont a kormánynaknak van lehetősége kinevezni egyes kulcspozíciókba embereket, vezetőket, akik nyilván a Fideszhez lojális, és orbán vágyának megfelelően akár adatokat szivárogtathatnak ki a számára. Még csak nem is feltétlen a legfelsőbb akárki, Kubatov, vagy bárki legyen az illető, az ő kérésére ő is megkaphat akár adatokat, ha akar.
Tudom, eskü, meg minden.
"Van valami hátsó szándéka a kormánynak a népszámlálás céljából?"
Mivel a Habsburgok vezették be 1870-ben, így én egy osztrák szálat érzek a háttérben...
Ma volt nálam egy kérdezőbiztos. Érdekes fazon volt.
El kezdtük kitölteni, erre kapja a hívást, hogy megint bedöglött a rendszer, nem lehet feltölteni, megbeszéltünk egy új időpontot.
Azért egy kicsit elbeszélgetett velem, szídta a rendszert, hogy milyen ócsak a Voda (mondjuk szerintem nem a hálózattal van a hiba, hanem a szaros kis oldalukkal, ezt nem hoztam szóba), csak azt, hogy zabos vagyok, mert egyszer már kitöltöttem ezt a vackot, de öt napi próbálkozás után se tudtam elküldeni...
Erre feltette a kérdést, hogy már úgy ezzel a számítógépes rendszerrel van bajom vagy úgy mindenféle értelemben vett mostani rendszerrel.
Nem csináltam titkot belőle soha, hogy ellenzéki vagyok, most is mondtam, hogy úgy általában is, erre mondta, hogy ő is, és el kezdte nekem szapulni a ksh-t, hogy ő csak most tudta meg, hogy micsoda adatmaszatolások vannak, ha egy napot dolgozik valaki egy hónapban, akkor az már egész hónapra úgy jelenik meg a ksh adatbázisában mint dolgozó ember.
Kicsit meglepődtem, hogy eddig ezt nem tudta, ezért felhomályosítottam, hogy ennél sokkal durvábbak is vannak, pl. az átlag bér kalkulálásnál nem számolnak be mindenkit, pl. x fő alatti vállalkozásokat, így egy rakás többnyire alacsony jövedelműek kiesnek, nem rontják a statisztkát.
de sorolhatnánk még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!