Lehet összefüggés Orbán brutális megszorításai és népszámlálás ürügyén minden magántulajdonban lévő ingatlan notórius szintű lenyomozása között?
"Miféle brutális megszorítások? Én semmit nem érzékelek ebből."
Miért, te nem fűtesz és nem eszel semmit sem?
Hát ha annyit sem látsz át, hogy a brutális áremelkedéseknek mi közük a megszorításokhoz, akkor nem értem, miért kommentelsz egyáltalán a politika rovatba...
És igen, fideszeseknél a kata-ügy pl. egyáltalán nem megszorítás volt, meg az extraprofitadó sem, meg a többi sem, természetesen. Nyilván, mert nem ők magukat érintette. (Legalábbis közvetlenül nem, de ennél tovább nektek már derogál gondolkodni.) "Engem nem érint, a többiek meg le vannak szarva"
#7 Tudjuk, minden a zorbán miatt van. A szél is miatta fúj, az árvizet is ő okozza, meg egy személyben felelős az ukrán háborúért is.
Ez OK? értjük, eleget mondtátok - szerintetek mindenért ő a felelős, kivéve ami jó, mert abból semmi sem az ő érdeme.
Na de mi a tököm köze van az áremelkedéseknek bármiféle megszorításhoz? Hol vannak itt brutális megszorítások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!