Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A politikusokat és az embereke...

A politikusokat és az embereket miért érdekli/zavarja az LMBTQ?

Figyelt kérdés

Egyszerűen én nem tudom ezt megérteni... Hol a másik univerzumban érdekel az engem hogy ki kivel él együtt... Így magamból kiindulva nem tudom elképzelni hogy ez mást tud érdekelni. Pedig úgy látszik hogy nagyon is érdekli az embereket.

Sokáig úgy gondoltam erre mint az iPhone vs Android, xbox vs ps. Mintha valakinek csak androidja lehetne és nekem iPhonom van. Így engem idegesítene és frusztrálna az hogy valakinek androidja van vagy én nem tudom ezek az emberek mit éreznek és miért érzik azt xd.

Ezt magyarázzátok el nekem

2022. okt. 18. 14:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
15%
Úgy tűnik libbant édestestvéreink nem akarják látni a propagandát,ezt nevezik bizonyos terminológiákban elkorcsosulásnak.
2022. okt. 18. 16:15
 22/29 anonim ***** válasza:
73%
És ezek a bizonyos terminológiák pontosan mikor jönnek elő a fejedben? A dilibogyó előtt vagy után, mert azért az se mindegy tegyük hozzá libbant édestestvérem :).
2022. okt. 18. 16:25
 23/29 A kérdező kommentje:

#10 A sajtó azt is megírja ki kivel feküdt le. Sok mindent nem kell várni tőle.

#13 Igen Lakatos Márk azért gazdag mert meleg xd Magyarország legsikeresebb stylistja. Rengeteg dologgal foglalkozik a csávó. Könyveket publikál, ruhákat tervez, youtube csatornája van stb De ő azért gazdag mert meleg xd

#14 Szerintem ez egy alap gondolkodásmód. Én is így vélem a dolgokat. Csak ezzel nem került közelebb a kérdéshez. Habár én a sírással úgy vagyok hogy felesleges, mivel attól nem oldódik meg a probléma. Igaz ehhez egy egyedi világlátásmód kell.

#18 A videón csak azt látni hogy táncol rajta egy 11 éves. Ez miért lenne propaganda? Vagy a táncolás is már lmbtq kiváltság? Nem szerethet valaki táncolni csak ha meleg vagy most mivan?xd

2022. okt. 18. 19:42
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
#23: Igen, Lakatos Márk pontosan azért van reflektorfényben a többi sokezer más stylist helyett, mert egy tipikus meleg, akit trendi eladni a közönségnek.
2022. okt. 18. 21:42
 25/29 anonim ***** válasza:
85%
24 Akkor most fúj LMBTQ, mert a többséget idegesíti, de ezek szerint mégsem, mert Lakatos Márk meg a többségnek trendi enough ahhoz a melegségével hogy megéljen belőle. Kéne egy meetinget tartanotok ahol egyeztetitek ezeket az érveket.
2022. okt. 19. 08:15
 26/29 anonim ***** válasza:
90%

"Ellenben ha pl egy huszadrangú sorozatszínész lennél Hollywood-ban, másnap már Oscar-esélyes filmben játszanál."

Ez pont nem igaz.

Pont amiatt áll a bál Hollywood-ban, hogy miközben játsszák a nagy elfogadót, a nyíltan meleg színészeket súlyosan diszkriminálják,mert félnek, hogy a nők nem izgulnak be rájuk eléggé a moziban.

Nincs egy meleg filmsztár sem.

2022. okt. 19. 09:11
 27/29 A kérdező kommentje:
#26 Annyi van mint égen a csillag. Jameela Jamil, Miley Cyrus, Kristen Stewart, Jim Parsons, Angelina Jolie.
2022. okt. 19. 14:32
 28/29 anonim ***** válasza:

Jameela Jamil, Miley Cyrus, és Angelina Jolie cső heterók, csak játsszák az eszüket. Érdekes módon mindhárman eddig csak pasikkal voltak, dejót tesz az üzletnek, ha a a pasik nyál csorgatva azon fantáziálhatnak, hogy leszbiznek egy kicsit.

Jim Parsons nemvolt nyíltan meleg amikor bekerült az Agymenőkbe, de azóta nem igazán kapott lehetőséget. Ha hetero lenne, már egy tucat sikerfilmben játszott volna, mint Chris Pratt, aki szintén egy vígjátéksorozatban kezdte.

Neil Patrick Harris az egyik legnépszerűbb szitkom karaktert formálta meg zseniálisan, szeretik is, mégsem kap filmszerepeket.

2022. okt. 19. 20:36
 29/29 anonim ***** válasza:
#28: És honnan veszed, hogy ezek azért nem kapnak filmszerepeket, mert melegek? Szerintem szimplán csak nincsenek meg hozzá az adottságaik.
2022. okt. 19. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!