A politikusokat és az embereket miért érdekli/zavarja az LMBTQ?
Egyszerűen én nem tudom ezt megérteni... Hol a másik univerzumban érdekel az engem hogy ki kivel él együtt... Így magamból kiindulva nem tudom elképzelni hogy ez mást tud érdekelni. Pedig úgy látszik hogy nagyon is érdekli az embereket.
Sokáig úgy gondoltam erre mint az iPhone vs Android, xbox vs ps. Mintha valakinek csak androidja lehetne és nekem iPhonom van. Így engem idegesítene és frusztrálna az hogy valakinek androidja van vagy én nem tudom ezek az emberek mit éreznek és miért érzik azt xd.
Ezt magyarázzátok el nekem
11es, ki él meg abból, hogy meleg?
Én olyan szivesen vállalnám ezt fel, ha ebből meg lehetne élni! De frankón!
Ha bevallom, hogy meleg vagyok, fogok kapni ingyenpénzt?
Bizonytalanság, megfelelési kényszer, kisebbségi komplexus, irigység. Kevés szó esik róla, de a férfiakon is elég nagy a társadalmi nyomás, ami a kinézetet, viselkedést illeti. Már az óvodában kezdik a szarságot, hogy egy fiú nem sír és hasonló marhaságok. Felnőtt férfiak cseszegetik egymást, ha valaki véletlen túl igényes az adott társaság szerint. Sok férfi emiatt elnyomja az érzelmeit, nehogy ne tartsák eléggé férfinak, és ez nem tesz túl jót pszichésen. Kell a megerősítés, hogy igen, ő elég jó, ő elég férfi, és ez az érzet könnyen jön mások eltiprásából.
Aki kellően magabiztos, elégedett önmagával, azt nem érdekli mi van mással. Én szeretem az androidos telóm, elégedett vagyok vele, pont telibe lef_som, hogy mit tud az legújabb ájfón és mennyire lenne nekem jó, ha én is megvenném. A vérnyomásom sem megy föl egy ájfón reklám láttán, de attól sem, ha a filmben a főhős almás telefont használ, pedig ugyan úgy használhatna samsungot is.
Így, hogy nem vagy alapból már híres, így nem.
Ellenben ha pl egy huszadrangú sorozatszínész lennél Hollywood-ban, másnap már Oscar-esélyes filmben játszanál.
Vagyis ők csakis azért kapnak pénzt, mert melegek és nem azért, mert az egyik tv-s műsorvezető, a másik meg valamilyen popsztár?
Az, hogy lemezt ad ki nem is jövedelmező neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!