Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A politikusokat és az embereke...

A politikusokat és az embereket miért érdekli/zavarja az LMBTQ?

Figyelt kérdés

Egyszerűen én nem tudom ezt megérteni... Hol a másik univerzumban érdekel az engem hogy ki kivel él együtt... Így magamból kiindulva nem tudom elképzelni hogy ez mást tud érdekelni. Pedig úgy látszik hogy nagyon is érdekli az embereket.

Sokáig úgy gondoltam erre mint az iPhone vs Android, xbox vs ps. Mintha valakinek csak androidja lehetne és nekem iPhonom van. Így engem idegesítene és frusztrálna az hogy valakinek androidja van vagy én nem tudom ezek az emberek mit éreznek és miért érzik azt xd.

Ezt magyarázzátok el nekem

2022. okt. 18. 14:51
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%

Az embereket azért érdekli, mert a politikusok ezt üvöltik, ha a politikusok tojásrántottával tudnák fenntartani az érdeklődést, akkor most a tojásránottás kérdéseket láthatnánk naponta 10x!

megvezetett barmok vagyunk mi mind

2022. okt. 18. 14:53
 2/29 anonim ***** válasza:
14%
Mert a szexualitás kényes téma. Azon kívül, nem lehet elkerülni az LMBTQ-lobbit. Nem az van, mint régen, hogy készülnek melegfilmek, aztán nézi aki akarja, hanem mindenhol találkozol a propagandájukkal. Ez meg egy idő után a jámborabb embereket is idegesíteni kezdi.
2022. okt. 18. 14:53
 3/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik városban élsz, de én nem találkozok ilyen fajta "propagandával". Vannak bi és meleg barátaim, de ugyan olyanok mint mások. Meg alapból se ez napi szinten a téma.
2022. okt. 18. 15:01
 4/29 anonim ***** válasza:
18%
#3: Meccsen szivárványos karszalag, városházán szivárványos zászló, szivárványos zebra, filmekben, sorozatokban, képregényekben meleg és biszex karakterek, multiknál kötelező LMBTQ képzés, egyes cégeknél kötelező szivárványos ruha hordása.
2022. okt. 18. 15:04
 5/29 anonim ***** válasza:
91%
A példád kitűnő. Pont ugyan azért. Sok ember kényelmetlenül érzi magát, ha az övétől eltérő véleménnyel, preferenciával találkozik, vagy olyasmivel amit nem ért. És sajnos sokakban ez agressziót szül. És persze a politika még rátesz egy jó nagy lappáttal, hiszen nekik az a jó, ha a nép megosztott. Hogy éppen aktuálisan miért marják egymást az emberek, az szinte mindegy, csak ne velük foglalkozzanak, hogy tudják nyugiban tömni a zsebüket.
2022. okt. 18. 15:04
 6/29 anonim ***** válasza:
80%

4es, hol láttál ilyet, mert én magyar meccsen sehol!

és én multizom, de 10 év alatt, 5 cégnél sem kaptam kötelező LMBTQ képzést, csak equal right-ot, de az azt jelenti, hogy ne légy bunkó másokkal, nem értem, miről beszélsz!

2022. okt. 18. 15:06
 7/29 A kérdező kommentje:

#4 De most is olyanokat mondasz amit mindenki le se fosik.

Sok embernek van AC Milanos karszalaga, táskája, törülközője stbstb vagy a kedvenc filmje, együttese stb. De ez most komolyan zavarja az embereket, hogy valaki meglát egy zászlót és akkor most "fhuu te ez a zászlót már többször láttam". Picit nevetséges így belegondolva xdd

2022. okt. 18. 15:10
 8/29 anonim ***** válasza:
93%
Senkit nem érdekel, nézd meg néhány évvel ezelőtt mikor a migráció volt a téma senki le se szrta az LMBTQ mert akkor voltak a Migránsok, előtte Gyurcsány, most ez, mert az embereket mindig valamivel etetnie kell a kormánynak, hogy el lehessen terelni a témát a korrupcióról, egyébként én sem találkoztam soha semmilyen LMBTQ propagandával, ez csak az emberek fejében létezik mert a kormány azt mondja van, és sok embernek muszáj a kormány mellé állnia hiszen ha szajkózná ugyanazt amit a kormány akkor kiderülne, hogy lehet rossz döntést hozott mikor melléjük állt, netán butaságot csinált, és a legtöbb embernek az egója ezt nem bírja elviselni, és mivel a melegekbe és transzneműekbe amúgy is könnyen bele lehet állni, ezért egyszerűbb ez mint beismerni hogy tévedtek ennyi.
2022. okt. 18. 15:17
 9/29 anonim ***** válasza:
Hiszen ha nem szajkózná bocsánat kimaradt egy nem
2022. okt. 18. 15:18
 10/29 anonim ***** válasza:
13%

Miért, az vajon kit érdekel, mikor egy xy celeb kiáll, és nagy csinnadratta közepette bejelenti, hogy ő meleg/biszexuális/pánszexuális/nem bináris mit tudom én, és utána ez folyik a csapból is?

Csomó híresség van, akinél csak sejteni lehet, hogy a saját neméhez vonzódik, és nem haknizza tele a fél világot.

2022. okt. 18. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!