Nagyon el vagyok keseredve az országunk helyzete és a Fidesz okozta totális kilátástalanság miatt, miben reménykedhetek? Mibe kapaszkodjak?
Nem véletlenül nem tudott kialakulni egy erős ellenzék. Szalámipolitika.
Soha nem játszottak tisztességes feltételekkel.
A jelenlegi helyzetet már ismerjük
Ha teljesen kizárod a politikát az életedből ( nem keresed a híreket, nem nézel róla videokat stbstb )
Ugyanúgy hatással lesznek rád a nagyobb történések, viszont ráérsz csak ekkor utána olvasni a dolgoknak.
Pont ugyanannyi befolyásod van a 4 fal között a politikára akkor, ha napi 2 órát arra szánsz hogy szörnyülködsz rajta, mint ha tojnál bele az egészbe.
A hátulütője az az hogy jó azért a haverokkal 1-2 sör mellett kibeszélni az aktuális politikai dolgokat és elfilózni arról hogy milyen lenne egy ideális ország, de ha ezzel egyidejűleg bemocskolja a lelkedet ez az egész, akkor inkább dugd homokba a fejed.
Nekem az előválasztás előtti időszakban sikerült hónapokig (tudatosan) kizárnom az életemből a sok marhaságot és tényleg egy picit kivirágzott az is, ami a felszín alatt ugyanúgy el van rohadva.
A háború utani időszakban nagyon kivancsi voltam kül és belpolitikára, közvéleményre, hogy melyik oldal milyen propagandát tol és mi az ami kipukkan, de megint ott tartok hogy inkább lemegyek struccba és foglalkozom azzal, ami ellen / mellett tudok is tenni valamit.
Ha meg szörnyülködni van kedvem (néha jól esik a fotelben) akkor megnézek 1-2 dashcam videót és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!