Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nagyon el vagyok keseredve az...

Nagyon el vagyok keseredve az országunk helyzete és a Fidesz okozta totális kilátástalanság miatt, miben reménykedhetek? Mibe kapaszkodjak?

Figyelt kérdés
Kérlek mondjatok olyan dolgokat amiből erőt lehet meríteni, amiben lehet reménykedni ma egy hazáját szerető magyar embernek aki itt képzeli el a jövőjét és itt szeretne családot alapítani.

2022. okt. 12. 12:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Hát arról nem tudok véleményt mondani, hogy más pártok hogyan teljesítenének, mert az elmúlt 12 évben lehetőségük sem volt egy kis minimális lehetőséghez sem. De az hogy a Fidesz a szakadék felé viszi az országot, az nyilvánvaló. Akinek nem, az nézze meg a forint gyengülését. Még a szerb faszonsetudja mi is hasít a forinthoz képest. :D
2022. okt. 12. 12:48
 12/17 Lazy Lover ***** válasza:
7%
Lépj le külföldre
2022. okt. 12. 12:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Hagyj fel a reménnyel szerintem. Felesleges áltatni már magunkat ilyen reménykedésekkel, az országnak vége. Az ellenzék egy nagy rakás fos, az ő gyáva díszellenzékeskedésük nélkül ez nem történhetett volna meg. Hadházy Ákosból meg sajnos csak egy van.
2022. okt. 12. 15:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem véletlenül nem tudott kialakulni egy erős ellenzék. Szalámipolitika.

Soha nem játszottak tisztességes feltételekkel.

2022. okt. 12. 15:24
 15/17 anonim válasza:
0%
higyj Istenben
2022. okt. 15. 12:36
 16/17 anonim válasza:

A jelenlegi helyzetet már ismerjük

Ha teljesen kizárod a politikát az életedből ( nem keresed a híreket, nem nézel róla videokat stbstb )

Ugyanúgy hatással lesznek rád a nagyobb történések, viszont ráérsz csak ekkor utána olvasni a dolgoknak.

Pont ugyanannyi befolyásod van a 4 fal között a politikára akkor, ha napi 2 órát arra szánsz hogy szörnyülködsz rajta, mint ha tojnál bele az egészbe.

A hátulütője az az hogy jó azért a haverokkal 1-2 sör mellett kibeszélni az aktuális politikai dolgokat és elfilózni arról hogy milyen lenne egy ideális ország, de ha ezzel egyidejűleg bemocskolja a lelkedet ez az egész, akkor inkább dugd homokba a fejed.

Nekem az előválasztás előtti időszakban sikerült hónapokig (tudatosan) kizárnom az életemből a sok marhaságot és tényleg egy picit kivirágzott az is, ami a felszín alatt ugyanúgy el van rohadva.

A háború utani időszakban nagyon kivancsi voltam kül és belpolitikára, közvéleményre, hogy melyik oldal milyen propagandát tol és mi az ami kipukkan, de megint ott tartok hogy inkább lemegyek struccba és foglalkozom azzal, ami ellen / mellett tudok is tenni valamit.

Ha meg szörnyülködni van kedvem (néha jól esik a fotelben) akkor megnézek 1-2 dashcam videót és kész.

2022. okt. 21. 14:51
 17/17 anonim ***** válasza:
62%
Kapaszkodj a piába
2022. okt. 21. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!