Szerintetek előfordulhat, hogy a jelenlegi vírusmizéria, káosz gazdasági, politikai válság, kilátástalanság, fejetlenség hatására hatalomra kerül egy új Hitler és "rendet tesz" ?
Sajnos lett volna ilyen ember, D.Trump személyében de egy elcsalt választással raktak a helyére valaki mást.
Érdekes kijelentette hogy lesöpri a koronavírus mizériát a földről is, lehet ezért csináltak ellene egy elcsalt választást, mert sok érdekkörnek meg az a jó ha most a világban ez a vírus pánik van.
1-es!
Trump nem vírusban "utazott", hanem drónokban!
Lemaradtam valamiről?
pont, hogy most a bajotok, hogy rend van! Ha nem tenne senkit a vírus ellen, hanem szabadon szedné az áldozatait akkor lenne káosz és igazi gazdasági válság.
Meglepő módon a máskor mindig tökölő demokráciák is elég erőteljesen léptek föl és hozták meg a szükséges döntéseket. Rend van, talán túl nagy is, nem is értem hol éreztek ti káoszt.
7: Én nem erről beszélek !!!!!! Nem, nem olyan a világ most, mint a vírus elett, totális a káosz, felfordulás, cégek csődölnek be, zárva van minden, gazdasági válság.
És ez mind azok miatt van, akik ezt a vírust kitalálták, mert senki ne mondja nekem, hogy magától lett ez a gennyes vírus ! A következmények a súlyosak.
"Rend van, talán túl nagy is, nem is értem hol éreztek ti káoszt."
A te világképedben valóban rend van, mert szerinted létezik egy vírus ami tömeges megbetegedéseket okoz. Na most vedd ki szépen a képletből a vírust és nézz körül!
Még mindig rend van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!