Szerintetek előfordulhat, hogy a jelenlegi vírusmizéria, káosz gazdasági, politikai válság, kilátástalanság, fejetlenség hatására hatalomra kerül egy új Hitler és "rendet tesz" ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 15:23
31/36 anonim válasza:
Mikor pukkan a PC lufi akár bekövetkezhet iylen is.
33/36 A kérdező kommentje:
Mindegy, ez egy parttalan vita és a feszültségkeltésen kívül semmire nem jó, én léptem.... Kár volt kiírni
2021. jan. 30. 23:22
34/36 anonim válasza:
"a feszültségkeltésen kívül semmire nem jó"
Hirtelen a kérdező öntudatra ébredt.
35/36 anonim válasza:
" És akik csődbe mentek és elveszítették a munkájukat és éhnhalnak ?? Velük mi van ??"
Miért van az, hogy sokan azt hiszik, mint a kérdező is, hogy van "A MUNKA" amit ha elvesztesz éhen halsz? 😂 És ezt már másutt is láttam, mintha nem lenne álláskeresési támogatás, nem lenne más munkalehetőség úgy az országan mint a világban...
36/36 anonim válasza:
Ezt a virust nem kitalálták. Koronavirusok már voltak ezelőtt is.
Senkinek nem érdeke egy ilyet rászabadítani a világra.
Nem ártana néha gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!