Nincsenek nagy igényeim, mostmár Szlovákiával is elégedett lennék, de ha mondjuk Ausztria lett volna, akkor a két kezem összetenném.
2022. júl. 9. 15:16
2/23 anonim válasza:
Örülök is meg nem is. Örülök, mert legalább nem valami diktatúrában, vagy szegény afrikai országban születtem. A nem örülök része viszont nagyon egyértelmű.
2022. júl. 9. 15:24
3/23 anonim válasza:
Nem a legjobb hely az tény, de aki panaszkodik mert nem tud megélni az nézzen tükörbe és ott keresse a problémát, mert ma az északi feltekén nincs olyan hely ahol ne lehetne boldogulni, Észak Koreát leszámítva.
2022. júl. 9. 15:24
4/23 anonim válasza:
#3 Márpedig a jelenlegi gazdasági helyzetben a megélhetés is egyre rizikósabb lesz egyre több ember számára.
Egyébként a legtöbb ellenzéki nem is a saját fizetésének emelését várja a kormánytól (kivéve persze a közigazgatásban dolgozókat, akiknek a kormány a főnöke, ahol ez logikus)
2022. júl. 9. 15:35
5/23 anonim válasza:
Nem mert már vízhiány is van mert annyira elavultak a vezetékek a kamu rezsi csökentés miatt.De mindrn 2000 faluban van egy 30000 stadion,sportcsarnok.A víz alapvetö itt van de rossz kormányzás miatt már nincs.Hova születem volna mondjuk valami szigetre ahol max turisták vannak fenének se kel ez globalista kamu világ ahol a végén ugy is mindent az átlagos embereknek kel megoldani nem a tudosnak,orvosnak mert ők nem szembesülnek már rég a valoságal.
2022. júl. 9. 15:36
6/23 anonim válasza:
Örülök, hogy anyanyelvi szinten beszélem a magyar nyelvet és így hozzáférhetek olyan kulturális kincsekhez, amikhez nem férhetnék hozzá, ha például Amerikában születtem volna. Angolul már így is felsőfokon beszélek, de magyarul nem igazán tudtam volna megtanulni, eszembe se jutott volna.
Ezenkívül ugyanazt érzem, mint a kettes.
2022. júl. 9. 15:49
7/23 anonim válasza:
Olyan miért nincsen, hogy: Igen, hálás vagyok, de az elmúlt nyolcvan évvel nem tudok azonosulni? :D
2022. júl. 9. 15:54
8/23 anonim válasza:
Szerintem értelmetlen kérdés, mert senki sem tud örülni annak, hogy egy szegény országba született.
2022. júl. 9. 16:07
9/23 anonim válasza:
Nem Magyarországon születettem, én melyikre szavazzak akkor?
2022. júl. 9. 16:12
10/23 anonim válasza:
Magyarországnál meg ha nem nagyon vannak szegényebb országok. Ne gyertek Afrikával, mert az más, ott így boldogok az emberek. Ott nem kell dolgozniuk például egyáltalán, egész nap azt csinálnak amit akarnak. Próbáltak a multik oda is szalaggyárakat vinni, de a néger az 10 perc múlva otthagyta, mert neki az unalmas. Mi meg itt 3 műszakban dolgozunk rabszolgatörvénnyel, szarért húgyért. 7-ből 6 napot.
Akkor ne jöjjön senki azzal, hogy Afrika szegény, azért szegény mert nem hajlandóak dolgozni sem, ők így boldogok, kész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!