Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örültök, hogy Magyarországon...

Örültök, hogy Magyarországon születtetek?

Figyelt kérdés
Ha nem, hol máshol születtetek volna inkább?

2022. júl. 9. 15:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
85%
#10 Na, egy szenvedélyes anarchofasiszta! Az országban a 3-ból az egyik, ritka állatfaj.
2022. júl. 9. 16:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
#10 Igen, ha nem nézzük az utolsó 140 országot, akkor Magyarország az 50-60. helyen sereghajtó.
2022. júl. 9. 17:15
 13/23 anonim ***** válasza:
30%

De nem lehet összehasonlítani, mert a négerek dolgozhatnának, csak a szalaggyár befektetők megégették magukat már ezzel, hogy beruháztak üzemekbe, de nem találtak embert Afrikában aki csinálta volna a munkát, mert nekik az büdös. Ők úgy boldogok, ha egész nap verhetik a tam-tam dobot, csinálhatnak 10 gyereket, nem kell dolgozniuk. Aztán meg majd kaját vigyenek nekik a humanitáriusok az USA-ból meg Európából. Ja, így már mindjárt más.

Mi meg magyarok a világ top 10 legkeményebbek dolgozó országai között vagyunk, mégis az életünk egy vegetáció, egy rakás szar. Nem csoda, hogy az egyik legboldogtalanabb ország vagyunk.

Szóval ezért így nem lehet összehasonlítani almát a körtével. Szegény ország vagyunk mi is mint Afrika, nincs saját iparunk, csak olcsó munkaerőnk. Csak mi hajlandóak vagyunk dolgozni, az afrikai meg nem, ez a különbség.

2022. júl. 9. 17:23
 14/23 anonim ***** válasza:
82%

Nem vagyok elegedetlen, itt ha tanulsz barmikor valaszthatsz a top 10 orszagbol ugyanis a kepzett munkaerot minden orszag szovesen fogadja.

Maga az orszag sajnos elhetetlenne kezd valni de indulo allomasnak nem rossz.

2022. júl. 9. 17:23
 15/23 anonim ***** válasza:
74%
Tök mindegy, már 5 éve leléptem az országból. Üdv Hollandiabol!
2022. júl. 9. 17:37
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Melyik gemeenteben élsz?

2022. júl. 9. 18:30
 17/23 anonim ***** válasza:
81%

Összességében igen. Magyarország a világ országainak felső harmadában van fejlettségben.

A világ népességének elég jelentős része olyan országokban él, amik félelmetesen elmaradottak és/vagy brutális diktatúrák.

Szerintem hozzájuk képest szerencsés vagyok.

2022. júl. 9. 21:07
 18/23 anonim ***** válasza:
36%
Módos értelmiségi felső-középosztálybelinek születtem.Magas is az vagyok 3 diplomával,oda utazok ahova akarok,majdnem minden amit aakrok megtudok venni.Én jól érzem magam.
2022. júl. 9. 21:30
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
#18 Oké, de ez nem épp országfüggő. Kínában is születhetsz egy gazdag családba, akkor ott is jó életed lenne ilyen szempontból.
2022. júl. 9. 22:57
 20/23 A kérdező kommentje:
Igen, 18, az ilyen emberek általában jól élnek, nem vitás. Viszont nem ebből áll a lakosság nagy része.
2022. júl. 10. 12:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!