Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Meddig tűrsz magyar?

Meddig tűrsz magyar?

Figyelt kérdés
Írjátok le a saját személyes okotokat arra, hogy miért tűrtök és mi az amire most úgy gondolod már megmozdulnál?
2022. szept. 5. 13:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
91%

16-os, sok kényelmesnek nincs vesztenivalója? A kövi 1 évben dupla annyian fogják elveszteni a vállalkozásaikat mint a Covid alatt. Ez rengeteg ember lesz a az állás nélkül maradt munkavállalóikkal! És mind az utcára fog kimenni, mert mást nem fog tudni csinálni. Teljesen normális hétköznapi alsó/felső középosztálybeli dolgozni akaró emberek, mint 2006-ban. A szegényebbekről nem beszélve.

És valószínű mind be lesznek ismét állítva narkósoknak és szélsőjobboldalinak.

A különbség hogy szemkilövetés helyett most Taser-sokkolás lesz.

Én nem tudom hogy az emberek nem látnak az orruknál tovább, hogy mi történik. Ja nem, mert jelenleg még csak szeptember van, még fűteni se kell.

2022. szept. 5. 19:11
 22/28 anonim ***** válasza:
Oké, mit kell csinálni? Elegem van. Mit csináljak/csináljunk? Továbbra sem válaszol senki.
2022. szept. 5. 19:16
 23/28 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem tűnt volna fel mindenben országban és nem csak Európában tüntetnek, de tudom nem tűnik fel, mert mindenhol elhallgatják, nem írnak róla, hogy véletlenül se tudjon róla a paraszt a tvből, és eszébe se jusson kimenni kiállni magáért.

Első körben jó lenne ha mindenki kidobná a tévéjét, nehogy az Xfaktor nézés fontosabb legyen!

2022. szept. 5. 19:20
 24/28 anonim ***** válasza:
25%

Látom, hogy tüntetnek, menjünk? Kint vagy? A kimaradó napokat amikor nem megyek be dolgozni, fizeted? Beszélsz a főnökömmel? Elmondod a kisfiamnak, hogy hol vagyok ha bevarrnak a zsaruk?

Kitalálom, nem tüntetsz, de itt osztod az észt.

Szóval, mi a megoldás? Nem, nem vagyok fideszes, nincs tévém, leszarom az x faktort, látom mi folyik a világban.

Puffogtatod itt a közhelyeidet, de egy értelmes megoldási javaslatod nincs. Nekem nincs, én bevallom, van elég eltett pénzem, és amint élhetetlen lesz az ország nekem és a családomnak, lelépünk. Mert nem fogom lelövetni/bebörtönöztetni magam. Csinálja az aki egyedülálló és nincs vesztenivalója. Hogyan érthetnéd te ezt meg...

2022. szept. 5. 19:36
 25/28 anonim ***** válasza:

#24 A nyugdíjazott tábornok úr szerint békés megoldás is van.

#szabadsagmozgalom

[link]

2022. szept. 5. 23:44
 26/28 kretens ***** válasza:
91%
Szerintem se viktor se feri.Már nagyon jól ismerjük őket.Nekik ez igy jó mert amig mindegyik a másikat szidja és ezzel mindegyik saját szimpatizánsait hergeli a másik ellen addig minden ugyan úgy marad mint eddig.És ez nekik nagyon is jó sőt jobb mint gondolnánk.Akármennyire hihetetlen de csak egy igazi baloldali párt van.Thürmer Gyula munkáspártja.Hű elveihez nem köpönyegforgató.Akármennyire hihetetlen de csak egy valós jobboldali párt van a Mi Hazánk Mozgalom.Meggyőződésem ha e kettő közül bármelyik kormányozna és a másik lenne valós ellenzék akkor Magyarország már rég nem itt tartana.De ez csak álom.Sajnos mentálisan beteg ez a nemzet.Egy valamit viszont elért ez a jelenlegi politikai elit.Teljesen kiölték az emberekből a józan gondolkodást.
2022. szept. 6. 10:34
 27/28 anonim ***** válasza:
25, azért ezt te sem gondolod komolyan :DDDD
2022. szept. 6. 10:37
 28/28 anonim ***** válasza:
#27 Nem gondolok semmit. Én csak hírvivő vagyok.
2022. szept. 6. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!