Meddig tűrsz magyar?
16-os, sok kényelmesnek nincs vesztenivalója? A kövi 1 évben dupla annyian fogják elveszteni a vállalkozásaikat mint a Covid alatt. Ez rengeteg ember lesz a az állás nélkül maradt munkavállalóikkal! És mind az utcára fog kimenni, mert mást nem fog tudni csinálni. Teljesen normális hétköznapi alsó/felső középosztálybeli dolgozni akaró emberek, mint 2006-ban. A szegényebbekről nem beszélve.
És valószínű mind be lesznek ismét állítva narkósoknak és szélsőjobboldalinak.
A különbség hogy szemkilövetés helyett most Taser-sokkolás lesz.
Én nem tudom hogy az emberek nem látnak az orruknál tovább, hogy mi történik. Ja nem, mert jelenleg még csak szeptember van, még fűteni se kell.
Ha nem tűnt volna fel mindenben országban és nem csak Európában tüntetnek, de tudom nem tűnik fel, mert mindenhol elhallgatják, nem írnak róla, hogy véletlenül se tudjon róla a paraszt a tvből, és eszébe se jusson kimenni kiállni magáért.
Első körben jó lenne ha mindenki kidobná a tévéjét, nehogy az Xfaktor nézés fontosabb legyen!
Látom, hogy tüntetnek, menjünk? Kint vagy? A kimaradó napokat amikor nem megyek be dolgozni, fizeted? Beszélsz a főnökömmel? Elmondod a kisfiamnak, hogy hol vagyok ha bevarrnak a zsaruk?
Kitalálom, nem tüntetsz, de itt osztod az észt.
Szóval, mi a megoldás? Nem, nem vagyok fideszes, nincs tévém, leszarom az x faktort, látom mi folyik a világban.
Puffogtatod itt a közhelyeidet, de egy értelmes megoldási javaslatod nincs. Nekem nincs, én bevallom, van elég eltett pénzem, és amint élhetetlen lesz az ország nekem és a családomnak, lelépünk. Mert nem fogom lelövetni/bebörtönöztetni magam. Csinálja az aki egyedülálló és nincs vesztenivalója. Hogyan érthetnéd te ezt meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!