Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Feministák, szerintetek nem...

Feministák, szerintetek nem kéne betiltani az iszlám vallást?

Figyelt kérdés

2022. szept. 2. 22:28
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
44%

Látom nem fogtad fel. Több ezer magyar muszlim van akiknek Mayarország a hazája. Szóval milyen jogobn akarod megmondani nekem hog hol éljek? De még egy itt élő külföldinek sem mondhatod hogy menjen innen ha legálisan tartózkodik itt. Ezért mondom hogy ti keresztények intoleránsak vagytok és ellenségesek a más vallásuakkal szemben.

Én semmiben nem hazudtam. Te vagy a hazug. Láthatod menyi statisztikát hoztam de te egyet sem.

2022. szept. 4. 14:59
 52/56 anonim ***** válasza:
100%
#51: Egyelőre ott tartunk, hogy a muszlimok robbantgatnak ártatlan embereket az istenükre hivatkozva, úgyhogy talán nem minket kéne gyűlölködőnek nevezni.
2022. szept. 4. 17:54
 53/56 anonim ***** válasza:
44%
Egyelőre ott tartunk hogy a robbantgatók mögött az USA van és más keresztény országok a keresztények pedig behazudják ezekre hivatkozva hogy ilyenek a muszlimok. Ott tartunk hogy a keresztények még az 1990-es években is azon voltak hogy kiirtsák a muszlimokat Európából, lásd Srebrenica ami az utolsó európai népirtás.
2022. szept. 4. 18:26
 54/56 anonim ***** válasza:
54%
#9 Ilyenkor nemzeti hatáskörökben gondolkozol máskor meg a "no nations no borders, just people" megy? Tiszta katyvasz van a fejetekben.
2022. szept. 5. 13:59
 55/56 anonim ***** válasza:
46%
54, na, nem is tudtam, hogy ismersz engem, vagy legalább beszélgettünk már valaha. De köszönöm, hogy egyetlen komment alapján úgy érzed, megismertél. Sajnos el kell szmorítsalak, nem, nem ismertél meg.
2022. szept. 5. 14:03
 56/56 anonim ***** válasza:
54%
#37 Az, hogy ki kit választ meg élhető városnak, az aztán releváns statisztika. Én is össze tudok állítani különböző szempontok alapján iylen listákat, ebben semmi tudomány nincsen, csak parasztvakítás az egész.
2022. szept. 5. 14:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!