Minden olyan ország ahol a népesség többsége keresztény.
2022. szept. 3. 10:53
22/56 anonim válasza:
21, a maradék meg muszlim😂
2022. szept. 3. 12:29
23/56 anonim válasza:
A muszlim országok a lista végén szerepelnek. Szóval a valóságban a nyugati és keresztény országok erőszakosak a nőkkel nem a muszlimok.
2022. szept. 3. 12:42
24/56 anonim válasza:
#23 Még ha igaz is lenne a statisztika.Az egész véletlen nem lehet, hogy ott nem jelentik az ilyesmit és ha jelentik sincs rögzítve az eset?
2022. szept. 3. 12:47
25/56 anonim válasza:
"Az egész véletlen nem lehet, hogy ott nem jelentik az ilyesmit és ha jelentik sincs rögzítve az eset?"
Megtudtad hogy keresztény országokban történik a legtöbb nemi erőszak, te meg erre megpróbálod behazudni hogy a muszlim országokban több csak nem jelentik? Szánalmas próbálkozás. Egyébként a nők elleni erőszak minden országban több mint ami bekerül a statisztikába mert sok esetben az áldozat nem jelenti. Ez mindenhol így van. De láthatod hogy muszlim országokban is van erre statisztika szóval jelentik és mérik.
2022. szept. 3. 12:55
26/56 anonim válasza:
#25 Nem, nem, nem.Az a szánalmas, hogy nem érted amit olvasol.Hazudozni a te fajtád szokott, magadból indulsz ki.Én feltettem egy egyszerű kérdést.
Mindenki tudja rá a választ, nem kell túráztatni magad.Ahol Saria törvénykezés van, ott embernek sem számít egy nő, nemhogy holmi nemi erőszakkal bajlódjanak.
2022. szept. 3. 13:10
27/56 anonim válasza:
Én statisztikával bizonyítottam hogy keresztény országokban történik a legtöbb nők elleni nemi erőszak, te pedig megpróbáltad behazudn hogy biztos hamis a statisztika, meg a szokásos hazugságok hogy muszlim országokban nem számít a nemi erőszak. Sok muszlim országban nem sharia törvénykezés van és sok esetben sokkal szigorúbban büntetik a nemi erőszakot mint a keresztény országokban.
2022. szept. 3. 13:19
28/56 anonim válasza:
#27 Hol a statisztika?Melyik országok?Melyik muszlim országok?Muti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!