Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Feministák, szerintetek nem...

Feministák, szerintetek nem kéne betiltani az iszlám vallást?

Figyelt kérdés

2022. szept. 2. 22:28
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
48%
Minden olyan ország ahol a népesség többsége keresztény.
2022. szept. 3. 10:53
 22/56 anonim ***** válasza:
100%
21, a maradék meg muszlim😂
2022. szept. 3. 12:29
 23/56 anonim ***** válasza:
0%
A muszlim országok a lista végén szerepelnek. Szóval a valóságban a nyugati és keresztény országok erőszakosak a nőkkel nem a muszlimok.
2022. szept. 3. 12:42
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
#23 Még ha igaz is lenne a statisztika.Az egész véletlen nem lehet, hogy ott nem jelentik az ilyesmit és ha jelentik sincs rögzítve az eset?
2022. szept. 3. 12:47
 25/56 anonim ***** válasza:
48%

"Az egész véletlen nem lehet, hogy ott nem jelentik az ilyesmit és ha jelentik sincs rögzítve az eset?"

Megtudtad hogy keresztény országokban történik a legtöbb nemi erőszak, te meg erre megpróbálod behazudni hogy a muszlim országokban több csak nem jelentik? Szánalmas próbálkozás. Egyébként a nők elleni erőszak minden országban több mint ami bekerül a statisztikába mert sok esetben az áldozat nem jelenti. Ez mindenhol így van. De láthatod hogy muszlim országokban is van erre statisztika szóval jelentik és mérik.

2022. szept. 3. 12:55
 26/56 anonim ***** válasza:

#25 Nem, nem, nem.Az a szánalmas, hogy nem érted amit olvasol.Hazudozni a te fajtád szokott, magadból indulsz ki.Én feltettem egy egyszerű kérdést.

Mindenki tudja rá a választ, nem kell túráztatni magad.Ahol Saria törvénykezés van, ott embernek sem számít egy nő, nemhogy holmi nemi erőszakkal bajlódjanak.

2022. szept. 3. 13:10
 27/56 anonim ***** válasza:
Én statisztikával bizonyítottam hogy keresztény országokban történik a legtöbb nők elleni nemi erőszak, te pedig megpróbáltad behazudn hogy biztos hamis a statisztika, meg a szokásos hazugságok hogy muszlim országokban nem számít a nemi erőszak. Sok muszlim országban nem sharia törvénykezés van és sok esetben sokkal szigorúbban büntetik a nemi erőszakot mint a keresztény országokban.
2022. szept. 3. 13:19
 28/56 anonim ***** válasza:
#27 Hol a statisztika?Melyik országok?Melyik muszlim országok?Muti.
2022. szept. 3. 13:38
 29/56 anonim ***** válasza:

Már belinkeltem de itt van:

[link]

2022. szept. 3. 14:08
 30/56 anonim ***** válasza:
100%
#29: Persze, majd a muszlim országokban, ahol a nő neve kuss, meg Afrikában, ahol kőkorszaki szinten vannak, majd pont jelentik a nemi erőszakot.
2022. szept. 3. 14:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!