Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogy lehet egy egész ország...

Hogy lehet egy egész ország ennyire hülye?

Figyelt kérdés

Vagyis pontosabban csak 2/3-a. Ezek a narancsmajmok nem látják mi folyik körülöttünk? Nem zavarja őket az agymosás?

Komolyan néha azt hiszem, hogy ha ezeknek a fideszes szavazóknak maga OV ölné meg a szüleiket a szemük láttára akkor is éljeneznének. Azokat értem csak meg akik ebből profitálnak, pályázatokat nyernek el, stb. De a többi? Otthon ülnek a kanapéjukban mérgelődve a nyavajás nyugati “libcsik” és komcsik miatt.

Én értelmiséginek tartom magam, és annyira fáj, ami itt történik, ami lett ebből az országból a sok tolvaj vezető miatt. Az értelmiség nagyja látja mi történik, csak sajnos kevesebben vannak mint a narancsagyúak. Őszintén, már alig várom, hogy befejezzem az egyetemet és kimehessek innen nyugatra. Szerintetek ott is ilyen ostoba a többség?

2022. aug. 22. 20:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
52%
Ok kérdező ezt mégvel tudom fogadni de amint látod a törnek sokkal sokkal szélsőségesebb vélemények hangzanak itt él.
2022. aug. 24. 07:03
 22/27 anonim ***** válasza:
76%

Kedves kérdező.

Egyet értek veled, de inkább úgy fogalmaznék, hogy sok olyan ember van, aki "egyszerű". Sok olyan ember van, aki nem látja az összefüggéseket, pedig azt hiszi igen. Ma már annyira szépen van felépítve egy alternatív oldala bármilyen témának, hogy aki akarja, azzal a véleménnyel tud/akar azonosulni, az el is hiszi, hogy az az igazság.

A politika 90% marketing. Ha tudnánk milyen egyszerű összefüggések alapján hoznak meg döntéseket, legalábbis ott ahol előre akarja vinni az Országát a politika, akkor felröhögnénk, hisz nekünk is menne egy kis idő után.

Itthon meg aki követi Orbán viktor elhangzott eszmefuttatását, tudhatja, hogy baromi okos, de egyben baromi káros is. Hisz 20 lassan, de mindent szóról szóra elmondott, hogy az akkori kormány mit csinált az akkori időben és azok a dolgok mennyire rosszak. Láss csodát, hatalomra kerül és mindent megcsinál amit kritizált. Egy lángelme. Csak nem az ország érdekeit nézi.

Itt addig lesz kádár korszak, amíg a fidesz is itt van. És sajnos maradni fog még sokáig, mert a marketing, az nagyon megy neki.

Kérdező örülök, hogy kimész megpróbáltatni magad. Én, mint középkorú mérnök, szintén ezt tervezem. 2 év múlva már más Országban fogok élni az élettársammal és ezt kívánom mindenkinek, aki egy kicsit is talpraesett. Próbálja meg és hagyjuk itt ezt a pöcegödröt. Gyakorlatilag itthon a saját honfitársaid húznak vissza a gödörbe.

2022. aug. 24. 07:46
 23/27 anonim ***** válasza:
20 éve lassan*
2022. aug. 24. 07:48
 24/27 anonim ***** válasza:
25%

"Kedves" Kérdező!

Arra nem gondoltál, hogy mindenki a saját érdekei szerint szavaz? Biztos, hogy mindenki buta, akinek mások az érdekei, mint a tiéid?

2022. aug. 24. 08:45
 25/27 A kérdező kommentje:

24 es

Megfogalmaztam, hogy akinek haszna van belőle azt megértem, hogy fideszes. A valóság sajnos az hogy a Fidesz szavazók nagyja azt se tudja mi a jó nekik mert csak annyit látnak hogy gyúcsány, kamugeri meg egy zsák krumpli. Erre utalt volna a kérdésem, hogy miért ennyire ignoránsak a fidesz szavazók nagyja.

De ezt már leírtam, ha most se érted meg akkor az álláspontom erősíted csak

2022. aug. 24. 15:21
 26/27 anonim ***** válasza:
21%
Hülyegyerek
2022. aug. 24. 15:31
 27/27 anonim ***** válasza:
28%
Pedig kérdező a főcímben írtad jól. Az egész ország, nem a FIDESZ szavazók kizárólag.
2022. aug. 24. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!