Hogy lehet egy egész ország ennyire hülye?
Vagyis pontosabban csak 2/3-a. Ezek a narancsmajmok nem látják mi folyik körülöttünk? Nem zavarja őket az agymosás?
Komolyan néha azt hiszem, hogy ha ezeknek a fideszes szavazóknak maga OV ölné meg a szüleiket a szemük láttára akkor is éljeneznének. Azokat értem csak meg akik ebből profitálnak, pályázatokat nyernek el, stb. De a többi? Otthon ülnek a kanapéjukban mérgelődve a nyavajás nyugati “libcsik” és komcsik miatt.
Én értelmiséginek tartom magam, és annyira fáj, ami itt történik, ami lett ebből az országból a sok tolvaj vezető miatt. Az értelmiség nagyja látja mi történik, csak sajnos kevesebben vannak mint a narancsagyúak. Őszintén, már alig várom, hogy befejezzem az egyetemet és kimehessek innen nyugatra. Szerintetek ott is ilyen ostoba a többség?
"Én értelmiséginek tartom magam, "
Szerintem nem vagy az. Ha az lennél nem ilyen ostoba demagóg kérdést írnál ki mert látnád a mélyebb összefüggéseket.
Kb. 3 millió ember van aki a fideszre szavazott. Hogy hogyan lett ebből parlamenti kétharmad nem magyarázom meg mert értelmiséginek tartod magad, tisztában vagy vele.
A másik kérdés, hogy ki miért szavazott a fideszre ismét egy olyan kérdés amit egy értelmiséginek illene érteni.
Két lehetőség volt a választáson. A fidesz és az összefogásnak nevezett tákolmány. Az összefogás úgy elb.szta a kampányt hogy jobban nem is lehetett volna és sok embert elriasztott amikor nem tudott egységes célokat felvázolni és támogatható jövőképet adni az embereknek.
Magyarországon mindenki hülye...
Kezdve azzal, aki ezt megszavazta, majd aki nem tesz semmit, hanem csak fotelharcoskodik, majd folytatva azzal aki inkabb lehajtja a fejet, es mar a csaladjatol veazi el az időt higy többet dolgozzon.
A magyar egy ostoba rabszolga kutya, aki ezt még élvezi is...
#7 a fideszesek jobboldali keresztény konzervatívnak is tekintik magukat, ebből a konzervatív igaz hiszen a múltba nyúlnak vissza (kádár, rákosi, kis horthy). Az orbán meg Európa megmentőjének hiszi magát. Mr 4 oktáv pedig azt hitte magáról hogy ő nêgy oktávot énekel.
Szóval sok minden van amin az emberek hisznek magukról, de az nem jelent semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!