Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogy lehet egy egész ország...

Hogy lehet egy egész ország ennyire hülye?

Figyelt kérdés

Vagyis pontosabban csak 2/3-a. Ezek a narancsmajmok nem látják mi folyik körülöttünk? Nem zavarja őket az agymosás?

Komolyan néha azt hiszem, hogy ha ezeknek a fideszes szavazóknak maga OV ölné meg a szüleiket a szemük láttára akkor is éljeneznének. Azokat értem csak meg akik ebből profitálnak, pályázatokat nyernek el, stb. De a többi? Otthon ülnek a kanapéjukban mérgelődve a nyavajás nyugati “libcsik” és komcsik miatt.

Én értelmiséginek tartom magam, és annyira fáj, ami itt történik, ami lett ebből az országból a sok tolvaj vezető miatt. Az értelmiség nagyja látja mi történik, csak sajnos kevesebben vannak mint a narancsagyúak. Őszintén, már alig várom, hogy befejezzem az egyetemet és kimehessek innen nyugatra. Szerintetek ott is ilyen ostoba a többség?

2022. aug. 22. 20:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%

#10 iq mondjuk pont egy humbug, semmi köze nincs az intelligenciához.

Egyébként tényleg kell alá van támasztva hogy a fidesz szavazó igencsak buta, egyszerűen csak rá kell nézni hogy mit támogatnak, milyen üzenetek szólnak nekik (tyúúúúcsááááány, soros, migráncsok, svédek, norvégok, stb), és hogy hogy megy szembe a pártjuk azzal amire verték magukat, pl júliustól a fidesz megvalósítja a "baloldal programját" 🤣

2022. aug. 23. 10:56
 12/27 anonim ***** válasza:
76%
Én is FIDESZ szavazó vagyok és szerintem nem vagyok buta....
2022. aug. 23. 11:05
 13/27 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező!

Be akarod fejezni a főiskoládat… szóval a gyűlölt kormány olyan helyzetbe hozta a szüleidet, hogy te a szerény képességeiddel főiskolára jársz. Nem dolgozol 14 évesen, nem koldulsz…

Amúgy kell a főiskolán fémdetektoron áthaladnod? Az áhított nyugaton alsó iskolásoknak is kell.

Az, hogy lehülyézed a többséget vérlázító beképzeltség és amúgy butaság.

Szóval: indulj mihamarabb… vissza se nézz.

2022. aug. 23. 14:32
 14/27 anonim ***** válasza:
69%

#13 milyen helyzetbe hozta a szüleit? Nehezebbe hozta bizony.

Tudjuk már 1950 óta hogy a nyugat hanyatlik, a szovjetunió a magyar népköztársasággal is a kézben pedig előre megy, nem hátra... 😅

Szerencsére nem vagytok többség, de az tény hogy a fideszesek végtelenül ostoba és/vagy hulladék emberek.

Mert egy normális ember nem szavazna egy ilyen undorító, álszent, beteg rendszerre, a sötét(vörös) múltra, és nem nyelne be ilyen szemfényvesztéseket mint a "rezsicsökkentés" meg a hatósági árak, mert tudja hogy mindegyiket teljes egészében kifizeti, előbb vagy utóbb.

2022. aug. 23. 15:24
 15/27 anonim ***** válasza:
22%

14. Te biztos tudod ki miért szavaz a fideszre. Te aki szemmel láthatóan semmit nem értesz a jelenlegi politikai helyzetből és csak a szűk véleménybuborékod rabja vagy, valószínűleg a legnagyobb gondod, hogy apuci pénzét mire költsd el, pont te fogod eldönteni mi a jó az országnak és ki miért és hova szavaz???

Nyomorult hülyegyerek lehetsz.

2022. aug. 23. 16:28
 16/27 anonim ***** válasza:
21%
#14 Ez a gyűlölködő lenéző látásmód és szöveg amit itt tolsz, hidd el csak mélyíti a szakadékot a 2 oldal között ezen felül az ellenzéki szavazóktól azt a képet alakítja ki a köztudatban, hogy erőszakos, irigy, agresszív és rosszindulatú emberek. Pedig én is sok ellenzéki és fideszes szavazót ismerek. Legtöbbjük jóindulatú, dolgos ember, akár ellenzéki akár kormánypárti, nem felel meg sem az általad leírtaknak, sem annak amilyennek a kommented alapján az ellenzéki szavazókat látni kellene(szerencsére)
2022. aug. 23. 18:18
 17/27 anonim ***** válasza:
90%

#15 igen tudom, le is írtam. Tudom mi lenne jó az országnak, és az egyértelmű hogy amit a fidesz csinál az nem jó.

Értem a jelenlegi politikai helyzetet, egy rakás idióta, és nyerészkedő hazátlan jóvoltából fosztogatják az országot, és élik fel a jövőjét.

10 év gazdasági konjunktúra, soha nem látott mennyiségű EU pênzzel, amit ma már csak úgy hívnak hogy az elpazarolt évtized, hiszen szinte teljes egészében szét lett lopva.

Az államadósságot pedig még a következő évezredben is fizetni fogják...

#16 erőszakos irigy agresszív rosszindulatú emberek főleg a fidesznél vannak, lásd a kampányaikat ahol mindig valakik ellen uszítanak, és ahogy örömködnek, ha a "hanyatló nyugaton" valami rosszabb... (Vagy legalábbis ezt hiszik).

Emlékszem két hete is hogy örömkönnyek szlovák negatív kilátásra váltásnál. Aztán múlt héten persze már nem öröm kötöttek annyira amikor magyarországnál is ugyanez megtörtént...

Lenézés az stimmel, van mit lenézni.

2022. aug. 23. 19:45
 18/27 anonim ***** válasza:
56%
Az a tragédiája ennek a nemzetnek, hogy nem mindenki olyan okos, mint te vagy.
2022. aug. 23. 20:43
 19/27 A kérdező kommentje:

13.-as kint is tudtam volna egyetemre járni, valószínüleg jobbra mint itt. Nem főiskolára járok, úgy tudom nincsenek is már főiskolák csak egyetemek.

Egyáltalán nem szerények a képességeim, orvostanhallgató vagyok 3. éve, úgy hogy eddig minden vizsgám elsőre meglett, az érettségijeim az emelteket beleértve mind 90+% osak lettek (kivéve magyar) mellette felsőfokú angol nyelvvizsgám van és egy elektronikus szakmám 22 évesen.

És nem önfényezni akarom magam evvel, mert úgyse tudod ki vagyok. Csak lásd én melyik oldalt képviselem.

Mindemellett elég félreérthető voltam, nem minden fideszes hülye, de nagyon nagy hányada igen. Rengeteg hülye ellenzékis is van, de meg se közelíti azt, mint ahányan elvakultan eszik, isszák a kormányunk láthatóan fals propagandáját. Mert aki azért szavaz a fideszre mert közbeszerzéseket nyer miatta, haszna van belőle, az valszeg nem hülye, mert van rendes oka. De a nagyja akik csak Gyúcsányoznak, Makizayoznak meg Brüsszeleznek azok idióták.

Nyugodj meg indulok is kifele amint tudok, tudom nektek nincs szükségetek orvosokra, tandíjat meg ne félj majd kifizetem a külföldi fizetésemmel, addigra szerintem az az 1,3 millió Ft szemeszterenként kb 1000 Euro lesz.

2022. aug. 24. 01:25
 20/27 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nehogy már EURÓPÁBAN az legyen a mérce, hogy nem kell koldulnom, meg dolgoznom 14 évesen, mert elég szégyenletesnek tartok, hogy neked ennyi elég.
2022. aug. 24. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!