Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mikortól vagy tisztában vele,...

Mikortól vagy tisztában vele, hogy a Fidesz rezsicsökkentése mindig is kamu volt?

Figyelt kérdés

2022. aug. 19. 13:13
A kérdező szavazást indított:
Mindig tudtam, tisztában voltam vele mi a trükk.
Most jöttem rá mikor a kamu rezsicsökkentést megbuherálták.
Még mindig hiszem, hogy volt rezsicsökkentés amit most részben megszüntettek.
31 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
25%
Mivel még eddig nem én fizettem nem is igazán foglalkoztam a dologgal, csak most hogy mindenki foglalkozik vele jöttem rá.
2022. aug. 19. 13:15
 2/17 anonim ***** válasza:
32%

Már hogy lenne kamu az hogy konkrétan 2013-ban csökkentették a rezsi árát és azóta nem emelkedett egy forinttal sem a lakossági kisfogyasztóknak egészen 2022. augusztus 1-ig?

Szerintem te nem érted a szót, mit jelent az hogy kamu.

Kamu az amit te kérdésbe kiírtál. Egy olyan állítás aminek a tartalma semmi, csak szimpla hazugság.

2022. aug. 19. 13:15
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
Mivel a fidesz kormányzása kamu ezért semmi újdonság nincs benne.
2022. aug. 19. 13:16
 4/17 anonim ***** válasza:
18%
A kérdés a kamu.
2022. aug. 19. 13:18
 5/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem rég, bár sejtettem, de azt hittem ez jobban kibukna ha tényleg így átlennénk verve.

[link]

2022. aug. 19. 13:22
 6/17 anonim ***** válasza:
56%
#2 Igen amit te fizettél az drágább volt mint a piaci ár, hiába nem emelkedett, a piaci ár sokkal olcsóbb volt kb. az eltörlésig.
2022. aug. 19. 13:24
 7/17 anonim ***** válasza:
44%
2# Haha, buta vagy. Azt is elhiszed hogy ötöd áron kaptad? Meg azt is hogy szerződésünk van végtelen gázra? Meg azt is hogy szíjjártó szerzett még gázt az oroszoktól? Meg azt is hogy a robotzsaru igaziból is létezik? :D
2022. aug. 19. 14:01
 8/17 anonim ***** válasza:
90%

Az "öregek" még emlékeznek hogy volt ez. Amikor a Fidesz hatalomra került 2010 után rezsit emelt. Majd a későbbiekben bejelentette az általa megemelt rezsi valamicske visszacsökkentését mint hú de nagy reszicsökkentés, aranyos nem? Pont mint a kamu akciók az üzletekben mikor az akció előtt megemelik az árat majd ráírják akciósnak az előző árnál is magasabb árat, haha. :D

Aztán ez a kamu folytatódott azzal persze, hogy ezt a "rezsicsökkentett" rögzített árat az istennek nem voltak hajlandóak a piaci árhoz leengedni amikor az pedig bizony csökkent, jól lenyírták a magyar barit rezsicsökkentés címen. :D

Aztán eljöttek napjaink, mostanra a fidesz szektán kívül mindenki vágja, hogy rezsicsökkentés sose volt, most meg kőkemény megszorítás van mert az ország 12 év jólteljesítés ellenére azért csutkára szét van lopva.

2022. aug. 19. 14:15
 9/17 anonim ***** válasza:
28%
Én elhiszem még mindig.Mehet a lepontozósdi. 3. 2. 1. Start!
2022. aug. 19. 14:44
 10/17 anonim ***** válasza:
75%
De most ennek mi értelme van 9-es, tényekkel vitatkozni? Ennyire nem lehettek szektásak...Értem hogy jobboldaliak vagytok, de van más jobboldali párt is, vagy akarjatok egy újat, vagy ti Orbánba vagytok beleb_z_lva?
2022. aug. 19. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!