Mikortól vagy tisztában vele, hogy a Fidesz rezsicsökkentése mindig is kamu volt?
Már hogy lenne kamu az hogy konkrétan 2013-ban csökkentették a rezsi árát és azóta nem emelkedett egy forinttal sem a lakossági kisfogyasztóknak egészen 2022. augusztus 1-ig?
Szerintem te nem érted a szót, mit jelent az hogy kamu.
Kamu az amit te kérdésbe kiírtál. Egy olyan állítás aminek a tartalma semmi, csak szimpla hazugság.
Nem rég, bár sejtettem, de azt hittem ez jobban kibukna ha tényleg így átlennénk verve.
Az "öregek" még emlékeznek hogy volt ez. Amikor a Fidesz hatalomra került 2010 után rezsit emelt. Majd a későbbiekben bejelentette az általa megemelt rezsi valamicske visszacsökkentését mint hú de nagy reszicsökkentés, aranyos nem? Pont mint a kamu akciók az üzletekben mikor az akció előtt megemelik az árat majd ráírják akciósnak az előző árnál is magasabb árat, haha. :D
Aztán ez a kamu folytatódott azzal persze, hogy ezt a "rezsicsökkentett" rögzített árat az istennek nem voltak hajlandóak a piaci árhoz leengedni amikor az pedig bizony csökkent, jól lenyírták a magyar barit rezsicsökkentés címen. :D
Aztán eljöttek napjaink, mostanra a fidesz szektán kívül mindenki vágja, hogy rezsicsökkentés sose volt, most meg kőkemény megszorítás van mert az ország 12 év jólteljesítés ellenére azért csutkára szét van lopva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!