Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nesze nektek rezsicsökkentés,...

Nesze nektek rezsicsökkentés, örültök?

Figyelt kérdés
[link]

#kamu #parasztvakítás #áremelkedés #rezsicsökkentés #drágul az élet #költségemelkedés
2013. jún. 11. 12:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
26%
Igen én örülök!Ha nem lett volna rezsicsökkentés akkor is emelkednének az élelmiszerárak ,nincs a kettő között összefüggés,élelmiszer árrobbanás van az egész világon.
2013. jún. 11. 12:34
 2/23 anonim ***** válasza:
31%

Az egész írás összehasonlító kontextusa egy nagy baromság.

Az élelmiszer árak lehet hogy nőnek (mindenütt) de ha a rezsi nem lenne alacsonyabb akkor még jobban nőnének.

Ez már agyrém amúgy!

2013. jún. 11. 12:40
 3/23 anonim ***** válasza:
35%

Igen, örülök. De ez az inflációval hogy függ össze? Eddig is volt infláció, de amint megjelent a rezsicsökketés, már hirtelen ennek a hibája, hogy a továbbiakban is infláció van?

Sokmindenért lehet szidni a kormányt, de azért hülyeségeket nem kéne kitalálni és terjeszteni, hogy még többet kenhessünk rájuk!

2013. jún. 11. 12:47
 4/23 anonim ***** válasza:
79%
Az élelmiszer árak eddig is nőttek, ugyanúgy ahogyan a világ többi részén is. A rezsi viszont szinte kivétel nélkül minden nyugati országban emelkedett, jóval infláció felett, ellenben Magyarországon csökkent a rezsi. Attól hogy a rezsi nő vagy csökken, még ugyanúgy emelik az élelmiszerek árát, kár evvel próbálkozni.
2013. jún. 11. 13:56
 5/23 A kérdező kommentje:

Kb. ennyit arról, hogy több pénz marad az embereknél.

Rosszabbul élünk, mint 4 éve.

2013. jún. 11. 14:12
 6/23 A kérdező kommentje:

Amúgy a cikk nem is arról szól, hogy a rezsicsökkenés az oka az inflációnak (annak a béna gazdaságpolitika és nemzetközi hiteltelenség és bizalmatlanság az oka), hanem arról, hogy b*szhatjátok, hogy 200 forintot spóroltak, ha 2000-rel drágább havonta az egyéb árucikk. :) Látszik itt is nagy sötétség, izzadva próbáljátok bizonyítani, hogy még így is jobb, miután megint lyukra futottatok. :D Hát nem, a tények makacs dolgok. :)

2-es: persze, mert te baromira jobban tudod, mint az elemzők. :) Biztos sokan vagytok a fidesznél, azért tart itt az ország. :) A hülyeség bizalommal párosulva pokoli dolgokra képes. :)

2013. jún. 11. 14:18
 7/23 anonim ***** válasza:
12%

"anem arról, hogy b*szhatjátok, hogy 200 forintot spóroltak, ha 2000-rel drágább havonta az egyéb árucikk. :) "

Milyen 200 Ft te szerencsétlen? Nekem a villany és gáz árának csökkentése révén közel 4500 Ft megtakarításom keletkezik. Az egyéb dolgok drágulása pedig nem ekkora mértékű. A havi bevásárlásom is 1200 Ft-tal kerül többe, mint eddig. Szóval a rezsicsökkentésnek én érzem a hatását. Bárki állíthat bármi, csak annak hiszek, amit magam tapasztalok!

2013. jún. 11. 14:24
 8/23 A kérdező kommentje:

"Bárki állíthat bármi, csak annak hiszek, amit magam tapasztalok"

Igen én is. :) Persze, ti sohasem ismeritek el, ha lyukra futtok, ezt nem is tőletek vártam, csak az értelmesebbek látnak tisztán a fenti cikktől. :)

2013. jún. 11. 14:26
 9/23 anonim ***** válasza:
31%

"Igen én is. :)"

Ha valóban te is annak hiszel amit megtapasztalsz, akkor neked mi nem világos azon, hogy nekem 4500 Ft-tal kevesebb a 2 számlám, emellett egyéb költségeim csak 1200 Ft-tal emelkedtek? Azaz bőven jól jártam. Éves szinten majdnem 2 tele tank benzin árát nyertem a rezsicsökkentéssel, egyéb áremelkedések ellenére is.

2013. jún. 11. 14:30
 10/23 A kérdező kommentje:
Miért nem? Mert a te állításodat én nem tapasztaltam.
2013. jún. 11. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!