Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nesze nektek rezsicsökkentés,...

Nesze nektek rezsicsökkentés, örültök?

Figyelt kérdés
[link]

#kamu #parasztvakítás #áremelkedés #rezsicsökkentés #drágul az élet #költségemelkedés
2013. jún. 11. 12:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%

"Miért nem? Mert a te állításodat én nem tapasztaltam."

Oké, nem tapasztaltad? És? Ez miért is a kormány hibája? Azért mert nem tudod beosztani a pénzed, nem tudod a fontossági sorrendet, az még nem a kormány hibája. Érdekes módon, eddig én minden kormány alatt jól éltem, mert mindig a lehető legjobban függetlenítem magam tőlük.

2013. jún. 11. 14:36
 12/23 anonim ***** válasza:
66%

" "Bárki állíthat bármi, csak annak hiszek, amit magam tapasztalok"

Igen én is. :)"

Ahhoz képest itt mégis egy cikkből idézgetsz (ami jelentősen eltúlozza az egészet), nem saját gondolatokat fogalmazol meg, saját tapasztalatból...

Mellesleg, még ha vesszük is a 200Ft és 2000Ft-os példádat, neked mi nem világos abból a képletből, hogy simán 2000Ft több, mint ha a 200-at még levonjuk belőle?

2013. jún. 11. 14:36
 13/23 A kérdező kommentje:

"Azért mert nem tudod beosztani a pénzed, nem tudod a fontossági sorrendet, az még nem a kormány hibája."

Köszi az aggodalmat, de nem kell osztogatni a pénzem, mert még hó végén is bőven van. Ez tehát kilőve.

De azzal tisztában vagyok, hogy 400 ezret pl. jobban be lehet osztani, mint bruttó 60-at, és aki nem jön ki belőle, az korántsem "nem tudja beosztani a pénzét és nem tudja a prioritásokat". Magam is sok ilyen embert ismerek és tudom, hogy nem az ő hibájuk. Mint ahogy azt is, hogy a rezsicsökkentés légváreregetés.

2013. jún. 11. 14:43
 14/23 A kérdező kommentje:

"Mellesleg, még ha vesszük is a 200Ft és 2000Ft-os példádat, neked mi nem világos abból a képletből, hogy simán 2000Ft több, mint ha a 200-at még levonjuk belőle?"

Neked nem világos valami, nem tudom, a matek nem megy, vagy a szövegértés? :D 2000 forint többletkiadás - 200 forint rezsicsökkenés, az pont 1800 forint többletkiadás. Érhető, elsős anyag? :)

2013. jún. 11. 14:45
 15/23 Pro Patria ***** válasza:
54%

Már megint olyan akarja osztani az észt a nyomorgó országról és a csőd felé való száguldozásról, aki 400 ezret keres havonta?

Elég hiteltelen... Főleg, hogy akárki és akárhány személy fogalmaz meg konkrét tapasztalatot, "csakazért is erőlködik", hogy "de akkor is, akkor is rossz, megírta a' újság is, phüjj".

2013. jún. 11. 14:50
 16/23 A kérdező kommentje:

"Főleg, hogy akárki és akárhány személy fogalmaz meg konkrét tapasztalatot"

Figyu, én is saját tapasztalatot foglamaztam, sok szerencsétlent ismerek, akinek nem megy jól a sora. És ezzel szemben nem tud néhány fidesznyik izzadt próbálkozása meggyőzni. Na jah, be nem ismernék, ha egyszer rosszul járnak, azt sem.

2013. jún. 11. 14:54
 17/23 Meeszaaros ***** válasza:
52%
Hiába igyekszem, nem vagyok képes felfedezni, mi köze az élelmiszerárak emelkedésének a rezsicsökkentéshez. Nem vagyok elég prekoncepciózus? Vagy csak nem vagyok olyan, mint Móricka - akinek mindenről a punci szó jut eszébe -, és nem azzal kelek-fekszem, hogy "Szemét kormány, az eső is miattuk esik"?
2013. jún. 11. 14:54
 18/23 anonim ***** válasza:
52%

" "Mellesleg, még ha vesszük is a 200Ft és 2000Ft-os példádat, neked mi nem világos abból a képletből, hogy simán 2000Ft több, mint ha a 200-at még levonjuk belőle?"

Neked nem világos valami, nem tudom, a matek nem megy, vagy a szövegértés? :D 2000 forint többletkiadás - 200 forint rezsicsökkenés, az pont 1800 forint többletkiadás. Érhető, elsős anyag? :)"

Igen, ezt én is tudom. Igaz, az infláció nem elsős anyag, de azért elvárható, hogy egy alapműveltséggel rendelkező ember tudja, mi az. És ha valaki tudja, mi az, akkor azt is tudja, hogy nem a rezsicsökkentéssel kezdődött el, főleg nem mifelénk.

Szóval van két lehetőség, rezsicsökkentés nélkül -2000, rezsicsökkentéssel - 1800. Ezt pedig már tényleg egy elsős is megmondja, melyik szám a nagyobb, melyik a jobb.

(Attól eltekintve, hogy a valóságban egyáltalán nem ilyenek az arányok)

2013. jún. 11. 15:03
 19/23 anonim ***** válasza:
78%

Miért hisztizel kérdező?

Nincs bizalom a magyar kormánnyal szemben?

Mi igazolja ezt szerinted?

Én másként látom!

Az hogy a beruházások vissza estek?

Tudod a fejlett világban recesszió van.

Néhány ország akit nem adósítottak úgy el mint minket a barátaid a maszop, az nyomja a gazdaságba a gepát és még így így alig nő vagy stagnál, de sok esetben csak arra elég hogy a magas recessziót elkerüljék.

Az az, sehol nincs valódi gazdaságbővülés, beruházás.

Viszont az beszédes hogy az alapkamat a maszopos 10,5% ról 4,5% csökkent és a 3,5% a cél ahogy a CDS felár is soha nem tapasztaltan alacsony ahogy az infláció is.

Ezek tényszerűen megmutatják hogy szó nincs bizalmatlanságról az ország iránt csak az ATV s agyakban. Valójában a világgazdaság alakulásába nem bíznak a befektetők, így nem fektetnek be sehová.

Te viszont egy közgáz analfabéta vagy akit nem érdekel semmi csak az ütemesen az agyába döngölt baromságok.

Jahh. Nem vagyok Fideszes, hanem Jobbikos vagyok.

De arra képtelen lennék hogy ne józanul hanem demagógiák mentén gondolkodjak. Minden pártnak vannak jó és rossz elképzelései és megoldásai, de ezeket a helyén kell kezelni józan kimértséggel. Aki erre nem képes az a párt fan, az ostoba demagóg etethető pártkatona.

2013. jún. 11. 15:46
 20/23 MolotovPunk ***** válasza:
48%

Bírom azért,hogy most Viktorék verik a mellüket a nagy (rezsicsökkentésükkel)miközben az élelmiszer árak meg más dolgok is az egekben vannak már.Pl BKV jegy árak is.Emlékszem mikor a fidesz volt ellenzékben,kiabáltak össze vissza az MSZPre,hogy drágulnak folyamatosan az élelmiszer árak.Akkor bezzeg azt mondták,hogy az MSZP tehet az élelmiszerek drágulásáról meg mindenről,nem azt,amit most kormányon ők.

A legálszentebb banda ez.

Persze ők azt hiszik,mindent jól csinálnak,mióta ők kormányoznak.

Csak a megrögzött fidesz rajongók nem veszik észre,hogy fel számolták a demokráciát teljesen.

2013. jún. 11. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!