Durva hogy már szoktatnak a 700ft üzemanyag árra nem?
Ezt a politika b szta el.
Meg a hülye magyar nép aki még mindig hisz abban hogy van valami ingyen.
Én inkább azt kérdezném év végére meg lesz az 1 Euró 450ft?
"A magadfajta csóróknak kéne letenni a kocsit. Nincs pénzed rá, így jártál."
Majd ha az üzemanyag árával párhuzamosan nő a fizetésem is, akkor azt mondom, hogy jogos a kritika, de így, hogy ugyanannyit keresek, viszont a benzin ára hirtelen 2-3-szoros lett és ki tudja még hol áll meg, így abszurdum a lecsórózás. Tudod nekem nem mindegy, hogy hónap végén mennyi lé marad a zsebemben, de szerintem más is így van ezzel.
"Nekem van 2 is és kifizetem a 700 ft-ot is. Mert nem érdekel."
Akkor fizesd, te jössz ki belőle szegényebben. Ha van lehetőség olcsóbban fizetni, akkor én azt választom, ennyi. Ami az üzemanyagár piacon történik az legalább annyira elfogadhatatlan, mint a videokártyák árának megsokszorozódása.
"De itt nem az üzemanyag árával van a baj, hanem a fos fozetésekkel, meg a magadfajta csóró nyivákoló senkikkel."
Persze, tudom, minden a fizetésről szól. Arra mindent rá lehet fogni. Mond ezt az afrikai éhezőknek, hogy nem az élelmiszer árával van a baj, hanem azzal, hogy nem keresnek sokat, szóval haljanak inkább éhen, mert csak nyivákoló senkik.
A magadfajták választották meg újra a FIDESZ-t, akkor miért sipákoltok, hogy nem vagyunk a nyugati szinten és ezért nem tudjuk tartani a lépést a világpiaci árral? Fogjátok már fel ti barmok, hogy ezt háromszorosan fogják leverni rajtunk, ezért értelmetlen az árstop. Már most kezdődnek a különadók és ki tudja, hol lesz a végük? Ti tényleg ennyire birkák vagytok, vagy valaki fogja a kacsótokat hozzá?
"...osztod az eszet... " 🤔🙈
😂🤣😂🤣😂
Nem is 700 Ft 1 L üzemanyag.
Ha szerencsénk lesz Orbán ki tudja harcolni, hogy ne is legyen annyi.
Akkor mindennek az ára az égig fog futni. De Orbán jó diplomata, reméljük a legjobbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!