Mit gondoltok Márki-Zay Péter új párt alakítási szándékáról?
Figyelt kérdés
Ha minden rendben lesz elvileg agusztusvan fog megalakulni...2022. máj. 18. 20:48
1/23 anonim válasza:
Láttam tegnap az ATV-ben. Egyre antipatikusabb ez a nárcisztikus alak. Jó lenne, ha eltűnne az országos politikából, de attól tartok, pénzelik.
4/23 anonim válasza:
#3: Márki-Zay és az értelem? Muhahahahahaha...
5/23 anonim válasza:
Majd meglátjuk mit hoz ki belőle. Jelenleg a Mi Hazánkot tartom az egyetlen értelmes ellenzéki pártnak. Nem rájuk szavaztam, mert elhittem, hogy van esély a kétharmad megakadályozására amihez úgy voltam vele minden szavazat szükséges, de így utólag inkabb rájuk adtam volna az x-et.
7/23 anonim válasza:
Ha ezt a szélhámost egyszer megválasztják, ez az ország menthetetlen.
8/23 anonim válasza:
7
Orbánnál nagyobb szélhámos nincs!
9/23 anonim válasza:
#8: Orbánnak legalább vannak elképzelései az országról, érvényesíti a magyarok érdekeit, szembeszélben is. Márki-Zay meg csak annyit képes makogni, hogy mindent teljesítünk, amit az USA/EU/NATO akar.
10/23 anonim válasza:
Ennek az országnak más se hiányzik mint egy újabb törpepárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!