Joga van az egyik szavazónak számonkérni a másikat, hogy miért úgy szavazott, ahogy? Összeegyeztethető ez a demokráciával?
Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 17:56
1/9 anonim válasza:
Persze meg lehet kérdezni, nincs abban semmi kivetni való, aztán vagy válaszol vagy nem.
2/9 anonim válasza:
Nincs. Úgy szavazol ahogy akarsz, senkinek semmi köze hozzá.
3/9 anonim válasza:
Számon kérni nem, kérdezni normálisan persze lehet.
4/9 anonim válasza:
Teljes joggal kéri számon a környezeted, ha olyan pártra szavazol, amely az elmúlt 12 évben csak szétloptta az országot. Ha fideszes vagy jobberszavazó féreg vagy, felelsz a tetteidért.
Igen, ez a demokrácia. Felelősség is.
5/9 anonim válasza:
Én titkosszavazáson vettem részt.
Senkinek nincs hozzá köze, hogy kire szavaztam.
És nem is tudja.
6/9 anonim válasza:
Neki nincs joga számomkerni, neked viszont jogodban áll nem elarulni. Ha nem árulod el, nincs mit számonkerni.
8/9 anonim válasza:
4: A demokrácia az, hogy mindenki arra szavaz, akire akar és ennek az összessége dönt. Örülök, hogy nem ti kerültetek hatalomra, akik fenyegetést jelentetek mindenkire, aki nem ért egyet veletek.
9/9 Gofrisütő válasza:
A fideszre szavazni A VÉLEMÉNYEM SZERINT felelőtlenség. Másokat számonkérni a szavazásáért, és a véleményt ráerőltetni másokra agymosott agresszivitás. #4 egy jó példa arra, hogy nem számít, kire szavazol, lesznek értelmesek, és idióta balf@szok, akik egy személyben politológusok, közgaszdászok, egészségügyi szakemberek, és Jézus reinkarnációi, mert minden, amit gondolnak, annak kell lennie a helyesnek, és aki nem ért eggyet, az egy hazáruló eretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!