T felülnétek egy olyan repülőre amit Orbán vezet, de úgy mint ahogy az országot?
Kérdező
Mivel Orbán vezetése alatt kikerült az ország a csődhelyzetből, a devizahiteleseknek sikerült kikerülni az elárverezésből és adósrabszolgaságból, az ország azóta folyamatosan erősödött a járványig és még azt is sikeresen vészelte át, így igen, ha Orbán tudna repülőt vezetni akkor felülnék arra a gépre amit ő vezet.
De nyilván te jobban értékelnéd valamelyik összefogásbeli jelöltet sofőrnek, akkor is ha ők eddig csak annyit bizonyítottak hogy minden tönkre megy amihez hozzáérnek.
Ajánlom figyelmedbe, hogy mennyit nőtt a GDP 2002-2007 között nálunk (2002-2010 közötti időszakról ne is beszéljünk), mennyit a többi V4-es országban, esetleg hogy még jobb legyen nézd meg mennyi volt közben az adott országok költségvetési hiánya.
Utána nézd meg ezt az adatot 2010-2020 között is.
Mert ha a mi/Orbán repülője nem tud felszállni akkor van egy rossz hírem, a cseh, szlovák, lengyel repülők is a földön ragadtak, 2002-2010 között meg nem hogy csak a "gyenge" régiós szintet nem hoztuk, hanem egyenesen a töredékére voltunk képesek, 6-7%-os költségvetési hiányok mellett.
Igen csak fölfelé szárnyalnánk és orosz vadászgépek köröznének mellettünk.
Hátrányok: Hitel lenne a repülőn mire leérnénk. Összességében olyan 10/4
3-4: én nem a szokásos központi agyrombolásra vagyok kíváncsi, nekem ne másolj be minden statisztikai baromságot! Engem nem érdekel sem Gyurcsány, sem a lengyel szerencsétlenek! (a szlovákok repcsi nélkül is szárnyalnak!)
Az volt a kérdés: ha Orbán lenne a pilóta, akkor felülnél-e vagy nem?! Nem bonyolult kérdés - szerintem!
Simán.
Te nyugodtan álmodozz egy pelenkás Chuck Norrisról ( Karácsony), esetleg egy fafejű, egoista, nagyképű pilótáról ( Márki), vagy egy bukott, alkoholista egykori miniszterelnök komcsi feleségéről ( Dobrev)...
#8 "nekem ne másolj be minden statisztikai baromságot! "
Minek írsz ki kérdést ha nem is akarod megkapni a válaszokat?
te már eldöntötted a magad hülyeségét, holmi tényekkel meg adatokkal, a valósággal nem akarod hogy zavarjanak, akkor nem kérdést kell ide kiírnod hanem posztolj egy mantrát a facebook-on.
Van sok olyan kicsit okos ember, mint te, akinek jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!