Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Baloldali szavazók tudják már...

Baloldali szavazók tudják már mi volt a baj?

Figyelt kérdés

Választások előtt is úgy gondoltam nyer a fidesz. Ide is írtam párszor de le lettem pontozva.

Most hogy igazam lett bár én csak egy zsák krumplival megvásárolt aberrált fideszes trágyával etetett alkoholista gomba vagyok tudom a baloldal kudarcának okát.

Ti tudjátok?

2022. ápr. 7. 18:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%
Az a baj, hogy megélhetési szavazók vagytok.
2022. ápr. 7. 19:00
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
Én azt tudom, hogy a társadalom kezd egyre jobban megosztott lenni és félek ennek nem lesz jó és szép vége.
2022. ápr. 7. 19:00
 3/14 A kérdező kommentje:

Én meg azt látom egyre nagyobb az összefogás. Fidesz-KDNP támogatottsága ilyen magas sose volt.

Fővároson kívül mindenhol fidesz győzött.

Fővárosban egyébként sose volt ennyire alacsony a baloldal támogatása.

Az évek alatt 580e-ről 420e-re apadt.

Ebben az ütemben Bp. Is győz a fidesz 26-ban.

2022. ápr. 7. 19:07
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Nem vagyok szavazó, de van néhány meglátásom.

A magyar vidéki embernek baromira nincs igénye az ellenzékre. Nagyon jól megvannak a FIDESZ-szel, néha csurran-cseppen valami, választás előtt kapnak valami kis pluszt, közben meg nem veszik el tőlük a rezsicsökkentést/közmunkát/nyugdíjat. Hogy emellett Viktor és barátai hogyan és mennyi pénzből járatják le az országot, az őket baromira nem érdekli, egyrészt mert fel se érik ésszel hogy "Brüsszel" nem akar migránsokat telepíteni az országba, másrészt az egyedüli hírforrás a.k.a. M1 úgyis megmagyarázza nekik hogy még jól is járnak vele. Egy 200 fős isten háta mögötti zsákfaluból ilyen fogalmak hogy jogállam, fékek és egyensúlyok rendszere stb. kb. sci-fi szintű dolgok. De ugyanez érvényes a nagyvárosi közmunkás kisebbségi polgártársra vagy a fél lábbal sírban álló öregasszonyra is.

Summa summarum: amíg az ellenzék nem képes ezeket a létbiztonság határán egyensúlyozó embereket megszólítani, addig tök felesleges kormányváltásra gondolni

2022. ápr. 7. 19:09
 5/14 anonim ***** válasza:
18%

1.

Ti nem vagytok azok?

Sok b_zi meg travu azért szavaz az összefosásra,hogy több jogot kapjanak.

2022. ápr. 7. 19:09
 6/14 A kérdező kommentje:

4

Le kellene állni ezzel a vidéki dumával.

Amíg szarul ment a dolgom BP-en laktam dolgoztam.

Majd sikerült vásárolnom egy ingatlant bp-től 70km-re.

Azóta vidéken élek.

Van apple tv. Netflix hbo 270 hd csatorna. Négy gyerekemből kettő főiskolás kettő középiskolás.

240nm-es három fürdőszobás házban élek. A saját termelésű zöldségemet gyümölcsömet eszem. Reggel madár csiripelésre ébredek és friss levegőt szívok egész nap.

Mi a tökömre vagytok annyira oda a Blhahán pl. ?

2022. ápr. 7. 19:16
 7/14 mindentudó99 ***** válasza:
68%
#1 Jó vicc. Az ember arra szavaz akitől többet kap. Ez így van mindenhol a világon.
2022. ápr. 7. 19:17
 8/14 anonim ***** válasza:
84%

"Egy 200 fős isten háta mögötti zsákfaluból ilyen fogalmak hogy jogállam, fékek és egyensúlyok rendszere stb. kb. sci-fi szintű dolgok."

A baj csak az, hogy a nagyvárosokban is a Fidesz nyert (Pécs és Szeged kivételével). Egyéniben ráadásul sok helyen 15-20%-os különbséggel. Budapest az egyetlen, ahol a megnyert választókerületeket tekintve jól szerepelt az ellenzék, de ezek is nagyon szorosak voltak: összesítve csupán 47:41 a szavazati arány. Pest megyét 12:0-ra nyerte a Fidesz.

Ami pedig a fiatal szavazókat illeti:

[link]

2022. ápr. 7. 19:24
 9/14 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező:

Azt hittem egyértelmű voltam de akkor leírom: nem a vidéki emberekkel (vagy egyáltalán az emberekkel) van a baj. Az a baj, hogy akinek a hónap utolsó hetében már ügyeskedni kell, hogy fizetésnap előtt is legyen étel az asztalon, azt baromira nem fogja érdekelni, hogy Orbán mire b@szcsizza el a pènzt, az viszont nagyon is, hogy melyik képviselőjelölt küld neki 2 rúd szalámit vagy 2 Bözsikártyát. Ez a réteg megtalálható vidéken is és városban is (pl. a panel tizedik emeletén egy egyszobás lakásban) ès nekik qrvára nincs se lehetőségük se igényük arra hogy a Kossuth rádión és az M1-en kívül mást is meghallgassanak (politikai témàban nyilván). És még egyszer: ezek az emberek nem hibásak, egyszerűen csak nem merik megkockáztatni, hogy egy esetleges változás után még ennyijük sem lesz

2022. ápr. 7. 19:27
 10/14 anonim ***** válasza:
10%
4-es majd a Mi Hazánk megszólítja őket
2022. ápr. 7. 19:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!