Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Magyarország tegnap este...

Magyarország tegnap este meghalt, szerintetek mi a teendő?

Figyelt kérdés
Egyértelmű hogy ennek a játéknak véglegesen vège, Covid van, háború a szomszédban amit ráadásul Orbán nagy barátja Putyin robbantott ki, infláció, EU-s pénzek megvonása és a magyar gazdaság teljes összeomlása… mindennek ellenére nem hogy nyert a Fidesz úgy hogy már 4.-szer indulnak de magasan 50% felett nyertek úgy hogy a Mi hazánk 6% felett bejutott. Az ellenzék teljesen megsemmisült és 35%-ot sem sikerült elérniük. Egyértelmű hogy a választás útján lévő kormányváltásról letehetünk. Egyetlen lehetőségünk ha az EU nem tudja megmenteni Magyarországot a Fidesztől de mint kiderült még a Mi hazánktól sem akkor az EU-t kell megmenteni Magyarországtól. Az egyetlen lehetőség a tömeges kivándorlás és ennek megszervezése és a sztrájkok de minimum minden itteni munka felfüggesztése ès az orszàg teljes csődbe juttatása. Mind kívülről mind belülről tönkre kell tenni ezt a rendszert belülről úgy hogy nem aszisztáltok hozzá ès elmentek bármi áron is! Ti mit tennétek mit támogatok szavazzátok meg!

2022. ápr. 4. 20:59
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
72%
Nem halt meg Magyarország. Ha csak fele olyan jó lesz, mint az elmúlt 12 év akkor is rendben van.
2022. ápr. 4. 21:21
 22/37 anonim ***** válasza:
80%
Akik a tegnapi eredmények miatt a kivándorlásra adják a fejüket, az előző 12 évben mi tartotta őket vissza?
2022. ápr. 4. 21:44
 23/37 anonim ***** válasza:
31%

A remény

2022. ápr. 4. 21:46
 24/37 anonim ***** válasza:
71%
Határozottan az őrület jelei kezdenek mutatkozni itt néhány ellenzékin. Kemény lehetett az emúlt 24 óra. Csórikáim...
2022. ápr. 4. 21:48
 25/37 anonim ***** válasza:
70%

12 év reménykedést elpusztított 1 szavazás? Előtte az összes többi nem?

Ez már dramaturgia.

2022. ápr. 4. 21:50
 26/37 A kérdező kommentje:
22 2010-Ben mèg nem tudtuk milyen lesz a Fidesz kormányon és egy nagyon rossz kormányt váltott le. De sokan fiatalok voltak na meg 1998-2002 közt nem volt ugyanez. 2014-Ben mèg csak a 2. Ciklus jött 2018-ban már volt tüntetés. De ilyen szintű megsemmisülés még sosem volt. Ez egyértelművè tette hogy itt vége a jàtéknak.
2022. ápr. 4. 21:55
 27/37 A kérdező kommentje:
A fent leírt okok miatt hogy ha valamikor hát most buknia kellet volna erre magasan 50% felett nyer a Mi hazánk lazán parlamentbe kerül és az ellenzèk a 35%-ot sem éri el. Itt már nincs más remény mint maga az ország teljes megsemmisítése így az országgal együtt megsemmisül a Fidesz is gazdaságilag.
2022. ápr. 4. 21:57
 28/37 anonim ***** válasza:
67%

2010 után amikor az Mszp szétesett, még láttatok reményt?

Amikor összeálltak azok az ellenzéki pártok akik előtte köpködték egymást, még láttatok reményt?

Amikor a korábban bukott politikusok (ahogy a kérdező is írta rossz kormány volt) próbáltak újra visszaszivárogni akkor még láttatok reményt?

Mi Hazánk parlamentbekerülése a másik ok a disszidálásra?

Nem is baj ha mentek...

2022. ápr. 4. 22:11
 29/37 anonim ***** válasza:
66%
Vigyázz, mert lassan kezdesz átmenni terroristába.
2022. ápr. 4. 22:11
 30/37 anonim ***** válasza:
63%

Nem, nem egy szavazás. Hanem három. Sosem egy csapásra foszlik szerte, hanem szépen lassan kopik, míg egyszer csak nem marad. 2010-ben még én is a Fideszre szavaztam. Bíztam benne, hogy lesz elszámoltatás, hiszen ez volt az egyik fő üzenet. Nem lett. Bíztam benne, hogy a 2/3-al végre lehetőség adódik az EÜ és az oktatás évtizedek óta esedékes és szükséges alapjaiban való megreformálására. Ebből se lett semmi, csak tolgozgaztják foldozgatják azóta is mindkettőt. Lett helyette a szoci oligarchák leváltása Fideszes oligarchákra. Privatizációs mutyi helyett jött a manyup és EU-s pénzek lenyúlása. Baloldali hazugságok helyett lett jobboldali propaganda. Nyugat nyalás helyett jött kelet nyalás. Én nem ezt vártam, nem ezt akartam, nem erre adtam felhatalmazást, nem ezt tartom jó iránynak. 2014-ben alternatíva híján el se mentem szavazni. 18-ban és idén dacból a kutyák kapták az ikszeket tőlem. Úgyhogy a kioktatásod és nagyképűséged tartsd meg magadnak.

2022. ápr. 4. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!