Magyarország tegnap este meghalt, szerintetek mi a teendő?
12 év reménykedést elpusztított 1 szavazás? Előtte az összes többi nem?
Ez már dramaturgia.
2010 után amikor az Mszp szétesett, még láttatok reményt?
Amikor összeálltak azok az ellenzéki pártok akik előtte köpködték egymást, még láttatok reményt?
Amikor a korábban bukott politikusok (ahogy a kérdező is írta rossz kormány volt) próbáltak újra visszaszivárogni akkor még láttatok reményt?
Mi Hazánk parlamentbekerülése a másik ok a disszidálásra?
Nem is baj ha mentek...
Nem, nem egy szavazás. Hanem három. Sosem egy csapásra foszlik szerte, hanem szépen lassan kopik, míg egyszer csak nem marad. 2010-ben még én is a Fideszre szavaztam. Bíztam benne, hogy lesz elszámoltatás, hiszen ez volt az egyik fő üzenet. Nem lett. Bíztam benne, hogy a 2/3-al végre lehetőség adódik az EÜ és az oktatás évtizedek óta esedékes és szükséges alapjaiban való megreformálására. Ebből se lett semmi, csak tolgozgaztják foldozgatják azóta is mindkettőt. Lett helyette a szoci oligarchák leváltása Fideszes oligarchákra. Privatizációs mutyi helyett jött a manyup és EU-s pénzek lenyúlása. Baloldali hazugságok helyett lett jobboldali propaganda. Nyugat nyalás helyett jött kelet nyalás. Én nem ezt vártam, nem ezt akartam, nem erre adtam felhatalmazást, nem ezt tartom jó iránynak. 2014-ben alternatíva híján el se mentem szavazni. 18-ban és idén dacból a kutyák kapták az ikszeket tőlem. Úgyhogy a kioktatásod és nagyképűséged tartsd meg magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!