Az Indexnek mi a rendkívüli abban, hogy meghalt 12 ember Magyarországon koronavírusban?
Nevetséges, hogy még mindig próbálják ezek a ...... pánikoltatni az embereket.
Felmész az oldalukra és rögtön megjelenik alul, hogy "rendkívüli"
Még pirossal ki van emelve.
Ebből van bevételük. Mondjuk kivancsi leszek, hogy közép távon hogy fog alakulni kifejezetten a 444.hu, ATV Heti Napló nézettsége miután az emberek joggal azt fogják érezni, hogy félrevezették őket a járvány veszélyességét illetően, de addigra munkanélküliek lesznek, 2 hónapot háziőrizetben tartottak, ne adj isten a nyugdíjelőtakarékosságuk leírodott nullára.
Joggal lennék dühös azokra, akik a pánikkeltésen túl plusz néhány ezer kattintás érekében semmit nem tettek.
A hasonló jellegű posztoknál látszik, hogy elkezdtek felébredni az emberek.
Jó kérdés.
Nekem rajta van az Index app a telefonomom, és mindig küldte a push értesítést ha valami rendkívüli történt.
Minden reggel, amikor felébredtem már ott virított az értesítéseknél hogy "Rendkívűli", ennyire emelkedett a halottak száma Magyarországon. És ezt minden egyes reggel, gondolom ahogy frissült a hivatalos kormányzati oldal. Már kb 2 hete letiltottam hogy értesítést küldjön az Index app, mert kicsit unalmas volt. Persze közöljék le, de azért ne úgy mintha az évszázad híre lenne.
Ennyire lázító, az ellenzéket támadó, a társadalmat megosztó médiával, mint az Origo, még nem találkoztam.
Ki fizet ezeknek érte?
"És az Origo-nak mi a célja a napi szintű sorosozással, karácsonyozással? pl"
A hatalom megtartása.
Most pedig vagy a kérdésre válaszolj, vagy kussolje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!