Fideszes szavazók. Felsorolnátok legalább 5 pozitív indokot, hogy miért a Fideszre szavaztatok?
Azokat a pontokat, hogy:
- "Nincs kire"
- "Az ellenzék háborút akar"
- "Kisebbik rossz"
- "Soros", "Állítsuk meg Brüsszelt-t"
Címszavú dolgokat hanyagoljátok.
Normális indokokat szeretnék. Olyan indokokat, hogy például miért jobb az Egészségügynek, hogyha a Fidesz vezeti az országot. Mivel lesz jobb az oktatás, mint eddig. Hogyan fogunk többet keresni, mint eddig? És hogyan fogja megoldani a közeledő gazdasági válságot, hogyha még EU-s pénz sem fog már jönni?
Várom az értelmes válaszokat. :)
"Vagy ki lenne az aki a megváltást hozná a magyar népnek?"
Hitler.
Abból is egy pár (nem fekszik le az EU-nak, és tényleg ez a legkisebb rossz), amit te már felsoroltál, és amik szerinted nem elfogadható indokok, de szerintem már egy is az.
Plusz a határon túliakkal kapcsolatos politikáját én is támogatom (pedig tősgyökeres Pesti vagyok), kivéve a szavazati jogot (én egyetlen külképviseleten való szavazást sem engednék, mindegy, hogy az illető Erdélyben él vagy az USA-ban vagy Ausztráliában, NEM itt, ne szavazzon!)
A családtámogatások nagyobb részét is támogatom, bár nem mindet (pedig nekem nincs gyerekem és már nem is lesz)
A Magyar Falu és a Modern Városok programokból is sok helyen sokat ki tudtak hozni.
Tetszik egy sor beruházás, ami megvalósult az utóbbi években, valamint a rendezvények, amiket tartottunk. Igen, ezek sokba kerültek, de legalább maradandóak és ha nem épülnek meg, úgyis csak elfolyt volna az a pénz (hogy ne mondjak rosszabbat)
Én az elmúlt évtizedben elég jól jártam az adózással, sokkal jobban, mint amikor a baloldal irányított.
Ami talán a legfontosabb, de persze ezt az indokot sem fogadnád el, hogy egyszerűen elvből képtelen vagyok ERRE a "baloldalra" szavazni. Akkor sem szavaznék rájuk, ha ők lennének az egyetlenek a listán. De nem képesek felállni és átadni a helyüket egy valóban új generációnak. Amíg ki nem öregednek, addig semmi esély a változásra.
Ami az egészségügyet, oktatást meg úgy általában a belpolitika nagy részét illeti, egyetértek, az kritikán aluli, és az elmúlt évtizedben is érezhetően sokat romlott. De nem tudok hinni abban, hogy ez az ellenzék jobban csinálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!