Fideszes szavazók. Felsorolnátok legalább 5 pozitív indokot, hogy miért a Fideszre szavaztatok?
Azokat a pontokat, hogy:
- "Nincs kire"
- "Az ellenzék háborút akar"
- "Kisebbik rossz"
- "Soros", "Állítsuk meg Brüsszelt-t"
Címszavú dolgokat hanyagoljátok.
Normális indokokat szeretnék. Olyan indokokat, hogy például miért jobb az Egészségügynek, hogyha a Fidesz vezeti az országot. Mivel lesz jobb az oktatás, mint eddig. Hogyan fogunk többet keresni, mint eddig? És hogyan fogja megoldani a közeledő gazdasági válságot, hogyha még EU-s pénz sem fog már jönni?
Várom az értelmes válaszokat. :)
Mert dübörög a gazdaság és mert sokkal összeszedettebbek, mint az ellenzék.
Ez nem az én véleményem, de a napokban ezt a választ kaptam ugyanerre a kérdésre egy fideszestől.
Ötöt ő sem tudott felsorolni.
Ezer meg ezer ilyen kérdés volt már, nem kell tovább vergődni.
Olvass vissza, nekünk is unalmas annyiszor leírni.
5 válaszból, 0 releváns válasz. Ha nem a kérdésre akarsz válaszolni, akkor ne is spamelj ide.
Még mindig várom az értelmes válaszokat. Nem olyan nehéz szerintem.
Rokonomnál a sorrend: Orbán>Isten>család.
Nem tudsz semmi értelmeset beszélni vele. Minden szavánál úgy érzed, mintha valami MLM-agymosáson lennél. Orbán csak jót akar. Mondom ő vette el a 13. havi nyugdíjat. Hazugság. Mondom a haverok gazdagodását segíti. De ők nem viszik ki a pénzt, vágja rá ő. Mondom, a kétharmad csak képviselői helyek, még az érvényes szavazatok számából is kb. negyede volt meg. Hazugság.
Minden hazugság, ami picike kis halvány árnyékot vet rá.
Ja, és a sajtót az ellenzék birtokolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!