Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi lesz most, az újabb Fidesz...

Mi lesz most, az újabb Fidesz 2/3-ad után?

Figyelt kérdés
Milyen terveitek vannak? Marad minden a régi, vagy változtattok valamin? Milyen érzéseket keltett bennetek a választás eredményének a híre?
2022. ápr. 4. 11:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Bécs itt a szomszédban, és sokkal másabb mint magyarország. Pláne a melegeknek.
2022. ápr. 4. 14:26
 12/17 steven95 ***** válasza:
83%

Nagy csalódás. Szinte olyan szomorú voltam,hogy fizikailag rosszul éreztem magam. Beültem a zuhany alá és csak folyattam magamra a meleg vizet. Addig nem tudtam elaludni, míg késő este meg nem írták, hogy legalább a népszavazás biztosan érvénytelen lesz.

Úgy vagyok vele,hogy elfogadom ,hogy 'kollektíve' egyedül maradtam a világlátásommal,de továbbra is szívesen maradok 'egyedül'...

A pride-on biztos részt veszek idén is, az tuti, ..ezek után.

Kellet így egy nap, de már pozitív vagyok. Azon gondolkodom már most, hogy mit tehetek a következő 4 évben. Most már nyomás nélkül, 'bukottak' lelki nyugalmával. Látszik mi nem működött, mi hiányzik ..akár belőlem, milyen új ötleteim, elvárásaim vannak a jövőben. Tehát egy háttéraktivizmus-szerűségen gondolkodom. Illetve az is megfordult a fejemben, hogy egy ciklust még így kibirok de aztán...pápá. Nem tudom képes lennék-e rá, mert elvben nem a menekülést preferálom.

1,5 millióan aktívan!érvénytelenül szavztak. Eggyütt dobban valük szivem. Ez a pozitív hozzáállás, és ők is itt vannak közöttünk, a biztonság szigetét adják nekem. A hozzáállásom nem változott politikailag. Minél inkább az önkritika teljes hiányát észlelem a kormányt pártolókban annál inkább ellenzéki vagyok.

És ha majd csak annyit tettem eme földön, ha csak annyit vésnek majd a síromra, hogy '22 áprilisán hova húzott az igazságérzetem, ítéltessék meg nyugodtan az emberi lényem ezáltal, bármikor vállalom.

2022. ápr. 4. 16:14
 13/17 anonim ***** válasza:
8%
Semmi nem változik. Eddig is jól éltem, ezután is jól fogok. Persze nehézségek mindig vannak, de aki azt hiszi, hogy külföldön mindig minden csak jó, az nagyot fog koppanni. Tanulni kell, dolgozni, barátkozni, élni ugyanúgy a kis életünket mint bármely normális heterónak, mert lehet úgy élni. Mondjuk én sosem ráztam magam a Pride-on és tiszteletben tudtam mindig tartani, hogy van aki nem szereti látni, ha két meleg kézen fogva sétálgat. Az a baj, sok meleg átesett a ló túloldalára és a polgárpukkasztást alapvető jognak gondolja, sőt elvárja, hogy ehhez mindenki tapsikoljon. Nagyot tévednek...
2022. ápr. 4. 16:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Azért a „kézenfogva sétálgatás” eléggé távol áll a polgárpukkasztástól.
2022. ápr. 4. 16:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#13 Mert, aki Pridera jár az nem dolgozik, barátkozik, tanul? Hogy függ össze a kettő? Vagy, ha valaki Pridera jár akkor ezek már nem is számítanak ebben az országban?
2022. ápr. 4. 16:47
 16/17 anonim ***** válasza:
90%

Hát valószínűleg folytatódik az alkotmánymódosítások időszaka... Előző ciklusban volt a "pedofil" törvény, a transzneműek nemváltoztatásának betiltása, illetve az "anya nő, az apa férfi" törvény. Én azt hallottam, hogy most először a bejegyzett élettársi kapcsolatot jogát fogják elvenni, (ami am megjegyzem zárójelesen, hogy rohadtul baloldali kormányzás alatt lett engedélyezve szóval tényleg bek*phatják azok a melegek és a rokonaik, vagy barátaik, akik a Fityeszre szavaztak, mert ezzel a saját/a szeretteik jövőjét tették tönkre).

Na igen és ezután bármi lehet, bármeddig fajulhat ezek után már szerintem a dolog... És ne reménykedjetek, hogy az EU miatt ezt nem fogja megengedni magának ez az undorító banda, mert már eddig is pont lesz@rták a jogállamiság tiszteletben tartását. Csak pénz miatt vagyunk még az EU-ban. Az lesz a "vicces", amikor egy idő után kijelenti az EU, hogy "hát jó, ha ti így, akkor mi úgy", majd jön a "Huxit", aztán Orbánka és a sleppje két szék között a padlóra esik.

2022. ápr. 4. 16:57
 17/17 anonim ***** válasza:
89%
Cigányok is sorra kerülnek amúgy. :D Szóval ez is evidens. Ők lettek volna a következők, csak tudták, hogy kell a szavazatuk, ezért lettek a homik. Szerintem most valamelyest leszállnak erről a homi témáról, de majd természetesen jönnek az ellenségkép gyártások. És mondom, tehát többi kisebbség is benne lesz majd(cigányok is).
2022. ápr. 4. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!