Mi lesz most, az újabb Fidesz 2/3-ad után?
Nagy csalódás. Szinte olyan szomorú voltam,hogy fizikailag rosszul éreztem magam. Beültem a zuhany alá és csak folyattam magamra a meleg vizet. Addig nem tudtam elaludni, míg késő este meg nem írták, hogy legalább a népszavazás biztosan érvénytelen lesz.
Úgy vagyok vele,hogy elfogadom ,hogy 'kollektíve' egyedül maradtam a világlátásommal,de továbbra is szívesen maradok 'egyedül'...
A pride-on biztos részt veszek idén is, az tuti, ..ezek után.
Kellet így egy nap, de már pozitív vagyok. Azon gondolkodom már most, hogy mit tehetek a következő 4 évben. Most már nyomás nélkül, 'bukottak' lelki nyugalmával. Látszik mi nem működött, mi hiányzik ..akár belőlem, milyen új ötleteim, elvárásaim vannak a jövőben. Tehát egy háttéraktivizmus-szerűségen gondolkodom. Illetve az is megfordult a fejemben, hogy egy ciklust még így kibirok de aztán...pápá. Nem tudom képes lennék-e rá, mert elvben nem a menekülést preferálom.
1,5 millióan aktívan!érvénytelenül szavztak. Eggyütt dobban valük szivem. Ez a pozitív hozzáállás, és ők is itt vannak közöttünk, a biztonság szigetét adják nekem. A hozzáállásom nem változott politikailag. Minél inkább az önkritika teljes hiányát észlelem a kormányt pártolókban annál inkább ellenzéki vagyok.
És ha majd csak annyit tettem eme földön, ha csak annyit vésnek majd a síromra, hogy '22 áprilisán hova húzott az igazságérzetem, ítéltessék meg nyugodtan az emberi lényem ezáltal, bármikor vállalom.
Hát valószínűleg folytatódik az alkotmánymódosítások időszaka... Előző ciklusban volt a "pedofil" törvény, a transzneműek nemváltoztatásának betiltása, illetve az "anya nő, az apa férfi" törvény. Én azt hallottam, hogy most először a bejegyzett élettársi kapcsolatot jogát fogják elvenni, (ami am megjegyzem zárójelesen, hogy rohadtul baloldali kormányzás alatt lett engedélyezve szóval tényleg bek*phatják azok a melegek és a rokonaik, vagy barátaik, akik a Fityeszre szavaztak, mert ezzel a saját/a szeretteik jövőjét tették tönkre).
Na igen és ezután bármi lehet, bármeddig fajulhat ezek után már szerintem a dolog... És ne reménykedjetek, hogy az EU miatt ezt nem fogja megengedni magának ez az undorító banda, mert már eddig is pont lesz@rták a jogállamiság tiszteletben tartását. Csak pénz miatt vagyunk még az EU-ban. Az lesz a "vicces", amikor egy idő után kijelenti az EU, hogy "hát jó, ha ti így, akkor mi úgy", majd jön a "Huxit", aztán Orbánka és a sleppje két szék között a padlóra esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!