Mi a véleményed a mostani választásról? Szerinted borítékolható volt egy újabb Fidesz győzelem? Illetve szerinted milyen hibákat követett el az ellenzék, hogy nem sikerült nekik?
Az egyszerű gondolkodású 25 év alattiakat az adómentesség ösztönözte, nagyon sok a buta nem értelmiségi ember akik kiragadnak a politikából 1-2 szöveget és azt hajtogatják, ilyen a háborúba küld minket, olcsó a benzin, putyin adja a gázt és ez a lényeg.
Gusztustalan ország ez, tele ösztön lényekkel.
Szerintem fejezzük be, hogy minden fidesz szavazó egybites, bezzeg az összes ellenzéki szavazó helikopter. Mindenki a saját érdekét nézi. A többségnek nem tetszett amit az ellenzék kínált.
Milyen hibákat követett el az ellenzék :
1. Fegyelmezett szavazói magatartást vártak, de szerintem sok jobbikos nem volt hajlandó DK-s jelöltre szavazni és fordítva.
2. Nem értették meg a széles tömegek választói igényét, csak néhány rétegszavazóra koncentráltak (lmbq, többkulcsos szja stb. )
3. Gyurcsány Ferenc
4. MZP kommunikációja
MZP bármit mond, beletudtak volna kötni. Pl.:
MZP: A szemüveges embernek azért kell szemüveg, mert gyengébben lát mint egy átlagos.
M1: A gyengén látókat sértegette a baloldal miniszterelnök jelöltje, írta meg az Origo. *Insert szakértő neve* a Gyengén Látok Közösen intézetből is vállalhatatlannak és lekicsinylőnek tartja a kijelentést.
Kettő, Vona Gábor is nyeri a mai napig szerintem a közmédiával szembeni helyreigazítási pereit. Úgy könnyű lejáratni valakit, hogy tiéd a TV meg az újság is amire a híradó reagál.
"Ez az orszag mindig az ócska,semmitmondó vezetőiről volt híres."
Én is ezt mondom MZPről és gyurcsányról. Akkor egy dologban egyetértünk ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!