Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi lesz most, az újabb Fidesz...

Mi lesz most, az újabb Fidesz 2/3-ad után?

Figyelt kérdés
Milyen terveitek vannak? Marad minden a régi, vagy változtattok valamin? Milyen érzéseket keltett bennetek a választás eredményének a híre?
2022. ápr. 4. 11:28
1 2
 1/17 anonim válasza:
10%

Furcsa ebben a rovatban ez a kérdés, de a szexuális dolgainkat egyáltalán nem befolyásolja az eredmény.

Pár dolog biztos: 1. nem leszünk inváziós migráns hordák átjáróháza 2. nem veszítjük el a saját tulajdonban lévő energiaszektorunkat. 3. nem kell kb 150 ezer forinttal több rezsit fizetni. 4. megmaradnak az eddigi kedvezmények 5. a gyermekeink szexuális nevelése saját hatáskörünkben marad, nem kerülhet sor a szülők háta mögötti megrontásukra 6. nem lövik agyon az ukrán fronton a fiataljainkat 7. a veszély hogy a nemzetállam nélküli massza beolvasztja az országot és az pár hónap alatt megszűnik létezni szintén elmúlt 7. nem kell tartani az utcákon a rendőr terrortól és a visszatérő brutalitás és a civilek agyba főbe verésétől 8. gazdaságilag nem kerülünk ismét államcsődbe mint 2010-ben

Ez csak néhány apróság, de szerintem így hirtelenjében ez is elég.

2022. ápr. 4. 11:36
 2/17 anonim ***** válasza:
78%
1-es trollocska, te nagyon el vagy tévedve. :D De majd most szopod a f*szt rendesen, csak nem szó szerint. De meg is érdemled. Infláció van, egyem azt a csöppnyi eszedet. Most jönnek olyan megszorítások, hogy sokan kb éhen halnak. :D De az meg is érdemli, aki ilyenek mellett szavat és ennyire könnyű manipulálni.
2022. ápr. 4. 11:43
 3/17 A kérdező kommentje:

Nem véletlenül tettem fel a kérdést a „Homoszexualitás” kategóriába.

Nem szeretnék itt politikai vitába keveredni, én nem értek egyet az érveiddel.

Ami viszont biztos, hogy nekünk, melegeknek nem lesz jobb helyzetünk a következő 4 évben. Folytatódik majd a lejárató propaganda, a sok hazudozás és a jogainkat valósan, vagy csak látszólag korlátozó törvényekkel való néphergelés.

4/17 anonim ***** válasza:
93%

Hétvégén lemegyek valamelyik szaunába és jól megb*szatom magam.

Élem az életem, mint az elmúlt 12/45 évben, a politikával pedig nem foglalkozom. Neked is ezt javaslom, nagyon jó hatása van a hangulatra.

5/17 anonim ***** válasza:
85%
Kérdésre válaszolva meg majd megyek egyetem után külföldre és annyi. Legtöbben úgy is ezt fogják tenni(nagyon helyesen), maradjon csak a csőcselék és szívják egymás vérét, ha nekik ez így megfelel.
2022. ápr. 4. 11:45
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
Minden marad ami eddig volt. Bár érvénytelen lett a népszavazás, lehet hogy visszatekerik a homofób retorikát, vagy háttérbe szorul. Bár mérget nem vennék rá
2022. ápr. 4. 11:45
 7/17 anonim válasza:
34%

Szerintem a meleg vonal csak 2 év múlva kerül igazán elő mikor jön az újabb választás. Most majd Brüsszelnek megfelelően ez is csendben marad hisz "Az emberek döntöttek" és tudjuk mindig az van amit döntöttek. Döntöttek, hogy nem döntenek róla.

A megszorítások jó kérdés. Bárki jönne meg kellene lépnie szóval így most megmaradt a Fidesznek a feladat. Amúgy meg még több fiatal lép majd le és majd lehet mérgelődni hogy Budapest tovább lesz szivatva. Gondolom. De 2023-ig az önkormányzati választásokig szerintem kevés megszorítás lesz inkább majd megint kivetnek adókat a nagyokra amit "persze nem hárítanak majd át ránk".

2022. ápr. 4. 11:57
 8/17 anonim válasza:
20%

De gondoljatok bele, ha ti most balos kormányban lennétek, beengednék a migránsokat.

Azt viszont fontos tudni, hogy a migránsok legnagyobb része iszlamista. Ez azt jelenti, hogy a homoszexuálisakat ki nem állhatják. Jobb esetben lelövik őket, kínzás nélkül. Számukra ez egy betegség, amivel küzdeni kell.

Az iszlám, mint vallás megengedi, hogy öljenek. Ezen is gondolkodni kellene.

Így legalább életben maradhattok

2022. ápr. 4. 12:22
 9/17 anonim ***** válasza:
19%

Nagyon lepontoztátok a 8-ast, de én melegként azt mondom, hogy igaza van. Nem szeretném egy olyan vallás képviselőit nagyobb számban látni az országban, akik előszeretettel dobálják le a háztetőkről a magunkfajtát az arab országokban.

A nyugat-európai meleg közösségeknek egyre nagyobb problémát jelentenek a muzulmánok általi atrocitások, erről persze nem fognak írni a liberális újságok.

2022. ápr. 4. 13:26
 10/17 anonim ***** válasza:
16%
Gyerekek ne politizáljatok már, a választás lezárult.
2022. ápr. 4. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!